Kategória: Season 6, TVD
6×07 Do You Remember the First Time? ismertető
Írta: Eszter | Dátum: 10. 24. 2014 | Hozzászólások: 0

Megérkezett a 6×07 Do You Remember the First Time? című rész hivatalos ismertetője. Az epizódot november 13-án vetíti majd a CW.

EMLÉKEK EGY MÁSIK IDŐBŐL – Amikor a múlt újra kísérti, Elena kénytelen szembenézni a problémáival. Az éves Whitmore Orvosi Központ Adománygyűjtő estje után Jo megnyílik Alaricnak a tragikus múltját illetően. Eközben Stefan, Matt és Enzo rendkívüli intézkedéseket tesznek, amikor Tripp titkolózik a vámpír-gyilkolási módszereit illetően, Caroline pedig versenyt fut az idővel, amikor Forbes sheriff egy veszélyes tervbe keveredik. Ezalatt Tyler és Liv közelebb kerülnek egymáshoz, és Damon rábukkan egy meglepő nyomra, ami visszahozza a reményt.


Kategória: Events, TVD
People’s Choice Awards Elő-jelölések
Írta: Eszter | Dátum: 10. 23. 2014 | Hozzászólások: 0

Kihirdették a 2015-ös People Choice Awards elő-jelöltjeit, és természetesen kedvenceink sem maradtak ki a sorból. Négy kategóriában is esélyük lehet a PCA-ra való bejutásra. Szavazni már mostantól lehet ITT. Nem találtam arra vonatkozó leírást, hogy kik illetve honnan szavazhatnak, így talán most a mi szavazatunk is számíthat. Október 30-ig lehet szavazni, és utána leszűkül minden kategória 5 jelöltre a mostani 12-ről. A hivatalos jelölteket november 4-én hirdetik ki. A show 2015. január 7-én lesz.

Favorite Network Sci-Fi/Fantasy TV ShowThe Vampire Diaries
Favorite Sci-Fi/Fantasy TV ActorIan Somerhalder
Favorite Sci-Fi/Fantasy TV ActressNina Dobrev
Favorite TV DuoNina Dobrev & Ian Somerhalder


Kategória: Events, Photos, TVD
Walker Stalker Con Atlantában
Írta: Eszter | Dátum: 10. 19. 2014 | Hozzászólások: 0

Ezen a hétvégén tartották Atlantában a Walker Stalker nevezetű közönségtalálkozót, amin Ian és Paul Wesley is részt vettek vasárnap reggel. A képeket megtekinthetitek a galériában.

0001.jpg 0004.jpg 0007.jpg 0008.jpg


Kategória: Photos, Season 6, TVD
The More You Ignore Me, The Closer I Get epizódképek
Írta: Eszter | Dátum: 10. 18. 2014 | Hozzászólások: 0

Meg is érkeztek a 6×06 The More You Ignore Me, The Closer I Get epizódképei. A részt november 6-án sugározza majd a CW.

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg


Kategória: Site
Taylor Swift Central
Írta: Eszter | Dátum: 10. 18. 2014 | Hozzászólások: 0

Belefogtam egy új oldalba, aminek a témája nem más, mint a gyönyörű amerikai énekes-dalszerző, Taylor Swift. Ha szereted Taylort, akkor látogass el az oldalra és böngéssz kedvedre! http://taylorswiftcentral.com/

9

Ez egy “ragadós” bejegyzés. A friss hírekért görgess lejjebb!


Kategória: Photos, Photoshoots
XOXO The Mag fotósorozat (HQ)
Írta: Eszter | Dátum: 10. 17. 2014 | Hozzászólások: 0

Szeptember 20-án készült a XOXO The Mag magazin számára Ianről egy borzasztóan jó fotósorozat, amit már láthattatok, most viszont megkaptuk a HQ minőségű képeket is. Sokkal jobb minőségűek, és jobban élvezhetőek.

3.jpg 4.jpg 5.jpg 8.jpg


Kategória: Season 6, TVD
6×06 The More You Ignore Me, The Closer I Get ismertető
Írta: Eszter | Dátum: 10. 16. 2014 | Hozzászólások: 0

Megérkezett a The More You Ignore Me, The Closer I Get című epizód hivatalos ismertetője. A rész november 6-án kerül adásba.

ÉJSZAKAI MENTÉS – Amikor Alaric rájön, hogy Jo-t nem lehet megigézni, megkéri Elenát, hogy kutakodjon a miértje miatt. Miután Tripp elfogta Enzot, Caroline összeáll Mattel és Stefannal, hogy megmentsék, mielőtt Tripp rájönne mik is ők valójában. Néhány új információval felfegyverkezve a múltját illetően, Sarah betör Tripp irodájába és meglepődik, amikor ott találja Mattet és a saját érdekében nyomoz. Eközben Elenának szembe kell néznie tettei következményeivel és Jeremy pedig mélypontra kerül, majd olyan kirohanása lesz, amely ártalmas. Végül Damon a saját kezébe veszi az irányítást, amikor nyugtalanító híreket kap.


Kategória: Videos
Access Hollywood Interjú
Írta: Eszter | Dátum: 10. 15. 2014 | Hozzászólások: 0

Ian legutóbbi los angelesi tartózkodása alatt készült még egy interjú, mégpedig az Acces Hollywooddal. Egy több mint 7 perces videót tekinthettek meg, amiben Ian beszél Bonnie és Damon kapcsolatáról, hogy milyen mókásak. Szerinte nem rajongóik vannak, hanem családtagjaik. Beszél a lováról, a cicáiról. Gondolkozik hogy mit csinálhatott május 10-én 1994-ben a való életben és azt mondja, hogy valószínűleg a középiskolában smárolt az akkori barátnőjével. 9-10.-ben Versace nadrágban és flip-flopban flangált az iskolában, amerikai focizott is, nagyon gyorsan futott. Maybelline-nek becézték és amikor otthagyta a sulit a modellkedésért az utolsó napon a többiek telepakoltál a szekrényét Maybelline termékekkel és amikor kinyitotta minden ráesett, de szerinte vicces volt.