Kategória: Nikki Reed, Photos, Photoshoots
XOXO The Mag fotózás Nikkivel
Írta: Eszter | Dátum: 2014. 09. 23. | Hozzászólások: 0

Mint azt már korábban megírtam, Ian a hétvégét Los Angelesben töltötte Nikkivel, ám nemcsak ezért érkezett a városba. Szombaton a XOXO The Mag nevű magazinnak állt modellt, ahová Nikki is elkísérte. Remélhetőleg interjú is készült a képek mellé. A megjelenésről egyenlőre még nincs információ. 9 db kulisszák mögötti képet kaptunk a fotózásról.

0004.jpg 0008.jpg 0007.jpg 0009.jpg


Kategória: Season 6, TVD, Videos
6×01 I’ll Remember Webclip #2
Írta: Eszter | Dátum: 2014. 09. 22. | Hozzászólások: 0

Megérkezett az évad első részének második rövid előzetese is, amiben Carolinet láthatjuk az édesanyjával. A beszélgetésben elhangzik, hogy Elena szinte nem is sírt Damon elvesztése miatt, viszont Bonniet hónapokig siratta. Ha szóba jön Damon, mintha semmi sem történt volna.


Kategória: Nikki Reed, Paparazzi, Photos
Edzés Nikkivel
Írta: Eszter | Dátum: 2014. 09. 22. | Hozzászólások: 0

A hétvégén Ian ismét Los Angelesben járt, hogy meglátogassa Nikkit, és szombaton (augusztus 20.) el is mentek együtt edzeni. A szemfüles paparazzik készítettek róluk jó néhány képet, amint az edzés végeztével az autójukhoz igyekeztek.

0028.jpg 0033.jpg 0041.jpg 0048.jpg


Kategória: Site
Új kinézet – 16. Verzió
Írta: Eszter | Dátum: 2014. 09. 21. | Hozzászólások: 0

Megérkezett az oldal legújabb, szám szerint 16. kinézete. Törekedtem arra, hogy minél egyszerűbb és letisztultabb legyen. Mivel alig két hét múlva elkezdődik a 6. évad, így mindenképpen “Damon” képekből szerettem volna elkészíteni az új designt. Én már nagyon izgatott vagyok az új évadot illetően, és kíváncsian várom, hogy ezúttal mit hoztak össze az írok. Remélem a kinézet elnyeri a tetszéseteket és kellő izgatottsággal várjátok majd az első részt!

head


Kategória: Season 6, TVD
6×02 Yellow Ledbetter hivatalos epizódismertető
Írta: Eszter | Dátum: 2014. 09. 19. | Hozzászólások: 0

Október 9-én vetíti majd a CW a 6. évad 2. részét, ami a Yellow Ledbetter címet viseli. Az epizódismertető meg is érkezett hozzá. Szerintem igazán izgalmas résznek ígérkezik.

HOSSZÚ HAZAÚT – Tudva, hogy meg kell valahogy békélnie Damon elvesztésével, Elena Alarichoz fordul segítségért, hogyan is kéne továbblépnie. Enzo meggyőzi Carolinet, hogy segítsen neki nyomozni, hogy visszahozhassák Damont és Bonniet, de Caroline ledöbben, amikor egy váratlan kerülővel kiderül, hogy mivel is töltötte eddig Stefan az idejét. Matt aggódik Jeremyért, aki Sarahval tölti az idejét, egy rejtélyes lánnyal, aki nemrég érkezett Mystic Fallsba. Tripp, a közösségvédelmi program vezetője érdekes vallomást tesz Mattnek a városhoz való kötődéséről. Végül azzal, hogy a Túlvilág elpusztult és örökre eltűnt, Damon és Bonnie kicsit vonakodva bár, de együtt próbálják kideríteni hova is kerültek és hogyan fognak hazajutni.


Kategória: Season 6, TVD, Videos
6×01 I’ll Remember Webclip #1
Írta: Eszter | Dátum: 2014. 09. 17. | Hozzászólások: 0

Megkaptuk a 6×01 I’ll Remember című epizód első jelenetét, amiben Alaric a főiskolán tanít, Elena, Liv és Tyler pedig részt vesznek az előadáson.


Kategória: Photos, Season 6, TVD
6×01 I’ll Remember hivatalos epizódképek
Írta: Eszter | Dátum: 2014. 09. 16. | Hozzászólások: 0

Néhány napja látott napvilágot a 6. évad 1. részének epizódismertetője, nem kellett sokat várnunk, ugyanis már az epizódképek is megérkeztek. A három főszereplő közül senki nem szerepel rajtuk, de ettől függetlenül a képek láttán én nagyon izgatott lettem a részt illetően.

3.jpg 4.jpg 5.jpg 10.jpg


Kategória: Photos, Photoshoots, Season 6, TVD
Új promóciós képek
Írta: Eszter | Dátum: 2014. 09. 16. | Hozzászólások: 0

Nemrég kaptunk egy behind the scenes képet Bonnie-ról és Damon-ről a 6. évadhoz, most pedig egy ugyanilyet a három főszereplőről. Alig várom, hogy az eredeti képek is megjelenjenek. Emellett egy új promóciós kép is napvilágot látott Ian-ről, ami igazán jól sikerült.

4~8.jpg 3~10.jpg http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png