Paul után Ian is a rendezői székbe ül

25

Paul Wesley-nek már volt alkalma megcsillogtatni rendezői tehetségét a Vámpírnaplók 5. évadának forgatásán, és a következő 6×11 Woke Up With a Monster résznél, most pedig Ian-en a sor. Kedvencünket érte a megtiszteltetés, hogy a 6×16 The Downward Spiral című epizódban nemcsak szereplőként, de rendezőként is részt vehet, ezt pedig ő maga jelentette be tegnap az Instagramon. Emellett azt is közzétette, hogy a 6×15 Let Her Go című epizódot pedig Julie Plec felügyeli majd, aki eddig az írói székben foglalt helyet. Sok sikert kívánunk mindkettőjüknek!

“Köszönöm mindenkinek, aki részt vett a döntéshozásban, és megkaptam ezt a lehetőséget. Igazán hálás vagyok. Mindent meg fogok tenni, hogy ne toljam el.”

93.jpg 94.jpg http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png

Írta: Eszter | Dátum: 2014. 12. 19. | Hozzászólások: 0 Kategória: Forgatás, Hír, TVD

Creation Entertainment Convention

24

December 12-14. között rendezték meg a Creation Entertainment Convention-t Orlando-ban, Florida államban. Ian vasárnap tűnt fel a rendezvényen. Kedvencünk mellett részt vett még Paul Wesley, Phoebe Tonkin, Michael Trevino, Zach Roerig, Steven McQueen, Michael Malarkey, Charles Michael Davis, Paul Telfer, Chase Coleman, Steven Krueger és Micah Parker is. A házigazda Arielle Kebbel volt. A legközelebbi közönségtalálkozó, amin Ian is ott lesz január 10-én lesz New Orleans-ban. A Paullal közös panelről láthattok rajongói képeket a galériában.

002.jpg 007.jpg 021.jpg 037.jpg 052.jpg

Írta: Eszter | Dátum: 2014. 12. 15. | Hozzászólások: 0 Kategória: Esemény, Képek, TVD

Állatmenhely Látogatás

23

Ian december 11-én meglátogatta a Panda Paws Rescue-t (Panda Mancs Állatmenhelyet) Atlantában. Igazán megható képek készültek a menhelyen, amivel felhívják a figyelmet az állatvédelemre. A Panda Paws Rescue facebook oldalán is megtalálhatók a képek.

002.jpg 001.jpg 003.jpg http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png

Írta: Eszter | Dátum: 2014. 12. 14. | Hozzászólások: 0 Kategória: Esemény, Képek

Találkozó Nikkivel Los Angelesben

22

Ugyancsak december 10-én Los Angelesben Iant kedvesével, Nikki Reeddel is lefényképezték, amikor találkoztak a városban. A képeken az üdvözlés pillanatai láthatók.

001.jpg 002.jpg 003.jpg 004.jpg 005.jpg

Írta: Eszter | Dátum: 2014. 12. 11. | Hozzászólások: 0 Kategória: Candid, Képek, Nikki Reed

Ügyintézés Los Angelesben

21

Iant szerdán (december 10.) kapták lencsevégre a paparazzik Los Angeles utcáin, amikor is kedvencünk a Macbookjával mászkált a városban, és vásárolgatott. Mivel bő két hét és itt a karácsony, így talán már a forgatások is véget értek erre az évre, hiszen hét közben nem igen szokott LA-be utazni.

002.jpg 004.jpg 012.jpg 021.jpg 023.jpg

Írta: Eszter | Dátum: 2014. 12. 11. | Hozzászólások: 0 Kategória: Candid, Képek

Boldog Születésnapot Ian!

07

Hát ez a nap is elérkezett. Ian Somerhalder a mai napon ünnepli 36. születésnapját, valamint az Ian Somerhalder Foundationt is pontosan 4 éve alapította. Igazán büszke vagyok rá, hogy ez már a 3. olyan születésnap, amit az oldal is megél. Az IJS.Com nagyon a szívemhez nőtt az évek során, Ian-ről nem is beszélve. Még egy ilyen melegszívű, odaadó és kitartó sztárszemélyiséget nehezen találni. Nem tagadom az induláskor a sármja volt az, ami első ízben lenyűgözött, és csak később jöttem rá, hogy sokkal több bújik meg benne, amit szerintem már Ti is felismertetek. Remélem, hogy továbbra is kitartok Ian, és az oldal mellett is. Az IanJosephSomerhalder.Com nevében Nagyon Boldog Születésnapot Kívánok kedvenc vámpírunknak!

happy36

Írta: Eszter | Dátum: 2014. 12. 08. | Hozzászólások: 0 Kategória: Esemény, Hír, Oldal

Mit kér Ian a születésnapjára?

05

Gondolom sokan tudjátok, hogy Ian Somerhalder a holnapi nap folyamán (december 8.) fogja betölteni 36. életévét. Ez alkalomból ismét arra kéri a rajongókat, hogy adományozzanak az Ian Somerhalder Foundation-nek, ami szintén a holnapi napon lesz 4 éves. Nem kér semmilyen ajándékot, csak az alapítványa támogatását. Egyszerűen működik az adományozás, a 80077-es számra kell elküldeni a THURSDAY szót, és ezzel 10 dollárt lehet küldeni az ISF-nek. Igazán nemes dolog, hogy még a születésnapján is csak a világ megmentését tartja a legfontosabbnak.

Írta: Eszter | Dátum: 2014. 12. 07. | Hozzászólások: 0 Kategória: Hír, ISF, Videos

Ian 7 lépése, ahogy kiszívná a véredet

04

Bár az adományozás már lezárult, amivel egy találkozót és forgatást lehetett nyerni Iannel Atlantába, kedvencünk még az utolsó pillanatban is biztatta rajongóit, hogy vegyenek részt a kampányban. Egy videóban mutatja be a 7 lépést, ahogy kiszívná a véredet. Igazán vicces felvétel kerekedett belőle. A végén elmondja, hogy alig várja a közös jelenetet.

Írta: Eszter | Dátum: 2014. 12. 07. | Hozzászólások: 0 Kategória: ISF, TVD, Videos