Photos, Season 5, TVD
5×22 Home hivatalos ismertető és epizódképek
Írta: Eszter | Dátum: 04/25/2014 | Hozzászólások (0)

Május 15-én kerül a képernyőre a Vámpírnaplók 5. évadának fináléja, az 5×22 Home című epizód. Megkaptuk a hivatalos ismertetőt és az epizódképeket is.

A MINDENT ELSÖPRŐ FINÁLÉ – Összetörvén egy váratlan tragédia miatt, Damon próbálja összeszedni magát, míg Bonnie-t egyre jobban sürgeti, hogy állítsa meg a túlvilág felbomlását. Elena a saját kezébe veszi az irányítást, így Liv és Luke segítségét akarja, de Liv nem hajlandó, amíg Caroline nem ad neki egy kis személyes motivációt. Forbes sheriff elszörnyed, amikor Markos erőszakot alkalmaz Tyler/Julian ellen, hogy bebizonyítsa, Mystic Falls már az Utazók irányítása alatt van. A Forbes sherifftől szerzett új információkkal Damon előáll egy veszélyes tervvel, ami a másodperc töredékén múlik Jeremy és Matt közbenjárásával. Liv megjegyzését követően Stefan egy meglepően érzelmes vallomást kap Caroline-tól. Ahogy a túlvilág állapota romlik, Bonnie megragadja az alkalmat, hogy rendezze egy befejezetlen ügyét. Végül Damon terve egy hatalmas robbanást eredményez Mystic Fallsban, ami miatt mindenki összezavarodik, bátorságot, áldozatot, megkönnyebbülést és kétségbeesést hagyva maga után.

8.jpg 3.jpg 5.jpg 9.jpg


Events, Photos
Ian az Extra című műsorban
Írta: Eszter | Dátum: 04/24/2014 | Hozzászólások (0)

A Vámpírnaplók forgatásának befejeztével kedvencünk nagyon is elfoglalt lett. A sokadik interjúját adta az Extra című műsorban tegnap (áprlis 23-án) Universal Cityben, Los Angelesben. Rajongók egész hada várta őt, Ian pedig szívesen fényképezkedett és osztott autogramot, valamint integetni sem volt rest. A galériában több, mint 100 képet találhattok erről.

023.jpg 053.jpg 31.jpg ian040.jpg


Interviews, Videos
Ian bizony szingli
Írta: Eszter | Dátum: 04/23/2014 | Hozzászólások (0)

Ian a napokban a The Talk című műsor felvételén válaszolt arra a kérdésre, hogy szingli-e. A válasz pedig igen volt. Elmondja, hogy nem pártolja a Photoshoppot a magazinokban, a valódi nőket szereti.


Interviews, Videos
A klímaváltozás kérdése
Írta: Eszter | Dátum: 04/22/2014 | Hozzászólások (0)

Ian nemrég Tavis Smiley műsorában vendégeskedett, ami ma kerül majd adásba. A Huffington Post jóvoltából kaptunk egy 3 perces ízelítőt az interjúból. Ian beszél a klímaváltozás kérdéséről és arról, hogyan ismerteti meg ezt rajongóival.


Events, Photos
Coachella 2014
Írta: Eszter | Dátum: 04/20/2014 | Hozzászólások (0)

A gyanúm beigazolódott, ugyanis Ian részt vett a Coachella Zenei Fesztivál utolsó hétvégéjén, pontosabban április 19-én szombaton, Indioban. Boldogan fotózkodott rajongókkal és élvezte a fesztivál forgatagát.

3.jpg 4.jpg 1.jpg 5.jpg

Ma feltöltöttem a galériába a 2009-es, ’10-es és ’11-es fotósorozatokat. Ezentúl folyamatosan frissítem majd a képtárat az elmúlt évek fotóival, amik hiányoznak. Minden kép egy évhez visz.

session_071_003.jpg tc001.jpg cc010.jpg http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png


Nina Dobrev, Photos, Photoshoots
Új Penshoppe kép
Írta: Eszter | Dátum: 04/19/2014 | Hozzászólások (0)

Megjelent egy igazán jó minőségű, eddig nem látott kép a tavaly májusban készült Penshoppe fotósorozatból. A pár ezután nem sokkal mondott búcsút egymásnak.

10~2.jpg http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png


Photos, Season 5, TVD
5×21 Promised Land ismertető és epizódképek
Írta: Eszter | Dátum: 04/18/2014 | Hozzászólások (0)

Megkaptuk a Vámpírnaplók 5×21 Promised Land című részének hivatalos epizódismertetőjét és 4 darab epizódképet, amit május 8-án sugároz majd a CW.

MEGELŐZNI A HALÁLT – Amikor Stefan és Elena megmenekül Markos felügyelete alól, egyszer csak egy távoli helyen találják magukat, Stefan pedig Elenával vesézi ki a lány és Damon kapcsolatát. Miután a kísérlet, hogy megvédjék a hasonmásokat rosszul sül el, Liv és Luke egy új, veszélyes tervet eszelnek ki. Damon Matt és Jeremy segítségével csapdát állít Markosnak, akiről kiderül, hogy ő is tartogat egy s mást a tarsolyában. Bonnie végre bevallja Caroline-nak, hogy mindenki elől eltitkolta az igazságot a túlvilágról. Végül amíg Bonnie kétségbeesetten keresi a megoldást Markos megállítására, Caroline tanúja lesz az egyik Utazó megdöbbentően erőszakos cselekedetének.

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg


Events, Photos
Treats! Magazin 7. számának megjelenési partija
Írta: Eszter | Dátum: 04/18/2014 | Hozzászólások (0)

Ian április 16-án részt vett a Treats! Magazin 7. számának megjelenési partiján egy Beverly Hills-i apartmanban. Ugyanezen a napon részt vett egy Dylan Penn tiszteletére rendezett partin, amit az American Idol műsorvezetője, Ryan Seacrest tartott.

10.jpg 12.jpg 6.jpg 9.jpg


Paparazzi, Photos
Érkezés Los Angelesbe
Írta: Eszter | Dátum: 04/17/2014 | Hozzászólások (0)

Már tegnap említettem, hogy Ian Dél-Kaliforniába, pontosabban Los Angelesbe érkezett 16-án. A LAX reptéren a paparazziknak sikerült elcsípniük kedvencünket, aki kedvesen mosolygott a fotósokra.

1.jpg 2.jpg 5.jpg 7.jpg


Photos, Project, Videos
The Anomaly poszter és hivatalos előzetes
Írta: Eszter | Dátum: 04/17/2014 | Hozzászólások (0)

Ian még tavaly nyáron forgatta le a The Anomaly című sci-fi akció thrillert Londonban és New Yorkban. A filmben Ian egy traumát elszenvedett ex-katonát játszik, Harkin-t, aki egy furgon hátulján ébred egy elrabolt fiúval. Rájön, hogy csak 9 perce és 47 másodperce marad arra, hogy kitalálja miért és hogyan került oda. A film ‘rendkívül eredeti akció-thriller, ami a globális terrorizmus kérdését boncolgatja’. A szereplőgárda tagjai még Noel Clarke (Doctor Who),  Alexis Knapp (Pitch Perfect) és Luke Hemsworth (aki Chris és Liam testvére). Megjelent a film posztere és az előzetese is.

355.jpg http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png


Page 1 of 612345...Last »