Új Instagram Kép a Vakációról

29

Ian végre hallatott magáról az Instagramon és megosztott magáról és Nikkiről egy közös képet. Ez is ugyancsak Sun Valley-ben készült, síelés közben. A páros igazán boldognak tűnik.

95~0.jpg http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png

Írta: Eszter | Dátum: 2014. 12. 27. | Hozzászólások: 0 Kategória: Instagram, Képek

Karácsony napján Sun Valley-ben

28

Iant és kedvesét, Nikki Reedet karácsony első napján, azaz tegnap kapták lencsevégre Sun Valley-ben, Idaho-ban, ahol az ünnepeket töltik. Mindössze két kép jelent meg, az egyiken csak Ian, a másikon pedig mind a ketten láthatóak egy autóban.

378.JPG 379.JPG http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png

Írta: Eszter | Dátum: 2014. 12. 26. | Hozzászólások: 0 Kategória: Candid, Képek, Nikki Reed

Téli Vakáción Idaho-ban Nikkivel

27

Ian és Nikki vakációzni, pontosabban síelni mentek az ünnepekre, mégpedig Sun Valley-be, Idaho államba. A városban található Ian családjának egy pizzázója, a McClain’s Pizzéria is. Két darab Instagram képet kaptunk a párostól.

376.jpg 377.jpg http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png

Írta: Eszter | Dátum: 2014. 12. 24. | Hozzászólások: 0 Kategória: Instagram, Képek, Nikki Reed

Kellemes Ünnepeket!

26

Az oldal nevében szeretnék mindenkinek Nagyon Boldog, Békés Karácsonyt Kívánni! Remélem kellemesen telik az ünnep a szeretteitek körében!

merrychristmas2014

Írta: Eszter | Dátum: 2014. 12. 24. | Hozzászólások: 0 Kategória: Oldal

Paul után Ian is a rendezői székbe ül

25

Paul Wesley-nek már volt alkalma megcsillogtatni rendezői tehetségét a Vámpírnaplók 5. évadának forgatásán, és a következő 6×11 Woke Up With a Monster résznél, most pedig Ian-en a sor. Kedvencünket érte a megtiszteltetés, hogy a 6×16 The Downward Spiral című epizódban nemcsak szereplőként, de rendezőként is részt vehet, ezt pedig ő maga jelentette be tegnap az Instagramon. Emellett azt is közzétette, hogy a 6×15 Let Her Go című epizódot pedig Julie Plec felügyeli majd, aki eddig az írói székben foglalt helyet. Sok sikert kívánunk mindkettőjüknek!

“Köszönöm mindenkinek, aki részt vett a döntéshozásban, és megkaptam ezt a lehetőséget. Igazán hálás vagyok. Mindent meg fogok tenni, hogy ne toljam el.”

93.jpg 94.jpg http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png

Írta: Eszter | Dátum: 2014. 12. 19. | Hozzászólások: 0 Kategória: Forgatás, Hír, TVD

Creation Entertainment Convention

24

December 12-14. között rendezték meg a Creation Entertainment Convention-t Orlando-ban, Florida államban. Ian vasárnap tűnt fel a rendezvényen. Kedvencünk mellett részt vett még Paul Wesley, Phoebe Tonkin, Michael Trevino, Zach Roerig, Steven McQueen, Michael Malarkey, Charles Michael Davis, Paul Telfer, Chase Coleman, Steven Krueger és Micah Parker is. A házigazda Arielle Kebbel volt. A legközelebbi közönségtalálkozó, amin Ian is ott lesz január 10-én lesz New Orleans-ban. A Paullal közös panelről láthattok rajongói képeket a galériában.

002.jpg 007.jpg 021.jpg 037.jpg 052.jpg

Írta: Eszter | Dátum: 2014. 12. 15. | Hozzászólások: 0 Kategória: Esemény, Képek, TVD

Állatmenhely Látogatás

23

Ian december 11-én meglátogatta a Panda Paws Rescue-t (Panda Mancs Állatmenhelyet) Atlantában. Igazán megható képek készültek a menhelyen, amivel felhívják a figyelmet az állatvédelemre. A Panda Paws Rescue facebook oldalán is megtalálhatók a képek.

002.jpg 001.jpg 003.jpg http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png

Írta: Eszter | Dátum: 2014. 12. 14. | Hozzászólások: 0 Kategória: Esemény, Képek

Találkozó Nikkivel Los Angelesben

22

Ugyancsak december 10-én Los Angelesben Iant kedvesével, Nikki Reeddel is lefényképezték, amikor találkoztak a városban. A képeken az üdvözlés pillanatai láthatók.

001.jpg 002.jpg 003.jpg 004.jpg 005.jpg

Írta: Eszter | Dátum: 2014. 12. 11. | Hozzászólások: 0 Kategória: Candid, Képek, Nikki Reed