Kategória: Site
Taylor Swift Central
Írta: Eszter | Dátum: 10. 18. 2014 | Hozzászólások: 0

Belefogtam egy új oldalba, aminek a témája nem más, mint a gyönyörű amerikai énekes-dalszerző, Taylor Swift. Ha szereted Taylort, akkor látogass el az oldalra és böngéssz kedvedre! http://taylorswiftcentral.com/

9

Ez egy “ragadós” bejegyzés. A friss hírekért görgess lejjebb!


Kategória: Events, Photos, TVD
Walker Stalker Con Atlantában
Írta: Eszter | Dátum: 10. 19. 2014 | Hozzászólások: 0

Ezen a hétvégén tartották Atlantában a Walker Stalker nevezetű közönségtalálkozót, amin Ian és Paul Wesley is részt vettek vasárnap reggel. A képeket megtekinthetitek a galériában.

0001.jpg 0004.jpg 0007.jpg 0008.jpg


Kategória: Photos, Season 6, TVD
The More You Ignore Me, The Closer I Get epizódképek
Írta: Eszter | Dátum: 10. 18. 2014 | Hozzászólások: 0

Meg is érkeztek a 6×06 The More You Ignore Me, The Closer I Get epizódképei. A részt november 6-án sugározza majd a CW.

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg


Kategória: Photos, Photoshoots
XOXO The Mag fotósorozat (HQ)
Írta: Eszter | Dátum: 10. 17. 2014 | Hozzászólások: 0

Szeptember 20-án készült a XOXO The Mag magazin számára Ianről egy borzasztóan jó fotósorozat, amit már láthattatok, most viszont megkaptuk a HQ minőségű képeket is. Sokkal jobb minőségűek, és jobban élvezhetőek.

3.jpg 4.jpg 5.jpg 8.jpg


Kategória: Season 6, TVD
6×06 The More You Ignore Me, The Closer I Get ismertető
Írta: Eszter | Dátum: 10. 16. 2014 | Hozzászólások: 0

Megérkezett a The More You Ignore Me, The Closer I Get című epizód hivatalos ismertetője. A rész november 6-án kerül adásba.

ÉJSZAKAI MENTÉS – Amikor Alaric rájön, hogy Jo-t nem lehet megigézni, megkéri Elenát, hogy kutakodjon a miértje miatt. Miután Tripp elfogta Enzot, Caroline összeáll Mattel és Stefannal, hogy megmentsék, mielőtt Tripp rájönne mik is ők valójában. Néhány új információval felfegyverkezve a múltját illetően, Sarah betör Tripp irodájába és meglepődik, amikor ott találja Mattet és a saját érdekében nyomoz. Eközben Elenának szembe kell néznie tettei következményeivel és Jeremy pedig mélypontra kerül, majd olyan kirohanása lesz, amely ártalmas. Végül Damon a saját kezébe veszi az irányítást, amikor nyugtalanító híreket kap.


Kategória: Videos
Access Hollywood Interjú
Írta: Eszter | Dátum: 10. 15. 2014 | Hozzászólások: 0

Ian legutóbbi los angelesi tartózkodása alatt készült még egy interjú, mégpedig az Acces Hollywooddal. Egy több mint 7 perces videót tekinthettek meg, amiben Ian beszél Bonnie és Damon kapcsolatáról, hogy milyen mókásak. Szerinte nem rajongóik vannak, hanem családtagjaik. Beszél a lováról, a cicáiról. Gondolkozik hogy mit csinálhatott május 10-én 1994-ben a való életben és azt mondja, hogy valószínűleg a középiskolában smárolt az akkori barátnőjével. 9-10.-ben Versace nadrágban és flip-flopban flangált az iskolában, amerikai focizott is, nagyon gyorsan futott. Maybelline-nek becézték és amikor otthagyta a sulit a modellkedésért az utolsó napon a többiek telepakoltál a szekrényét Maybelline termékekkel és amikor kinyitotta minden ráesett, de szerinte vicces volt.


Kategória: Photos, Season 6, TVD
6×05 The World Has Turned And Left Me Here epizódképek
Írta: Eszter | Dátum: 10. 15. 2014 | Hozzászólások: 0

Megjelentek az epizódképek az október 30-án vetítésre kerülő, The World Has Turned And Left Me Here című 5. epizódhoz. Összesen 8 darab képet kaptunk, sajnálatunkra Damon egyiken sem szerepel.

1.jpg 3.jpg 5.jpg 8.jpg


Kategória: Photos, Photoshoots, TVD
Entertainment Weekly fotósorozat
Írta: Eszter | Dátum: 10. 12. 2014 | Hozzászólások: 0

A nyáron, San Diego-ban megrendezett Comic Con-on készült kedvenc triónkról egy fotósorozat, amiből eddig csak egy képet láthattunk. Most megérkezett a többi is, így szám szerint már 28 darab remek képet tekinthettek meg a galériában. Kicsit ront az értékükön, hogy vízjelezve vannak, de amint kijönnek a képek jobb minőségben felirat nélkül, azonnal felkerülnek a galériába.

0018.jpg 0014.jpg 0015.jpg 0024.jpg