6×10 Christmas Through Your Eyes leírás

1

December 11-én kerül adásba az idei utolsó epizód “Christmas Through Your Eyes” címmel. Ezután egy kis szünet következik, majd januárban tér vissza a sorozat.

EGYEDÜL KARÁCSONYKOR – Az ünnepek közeledtével Bonnie megpróbálja újraélni kedvenc ünnepi hagyományait, miközben a boldogabb időkön gondolkozik, amiket a barátaival töltött. Mivel nem képes hazatérni Mystic Fallsba a kedvenc ünnepére, Caroline meglepődik, amikor Forbes sheriff elviszi az ünnepet a Whitmore Főiskolára. Eközben mikor rájön, hogy Jo eltűnt, Alaric Damon-höz és Elenához fordul segítségért, mialatt Live-et és Luke-ot megkeresi Tyler egy kockázatos tervvel. Jeremy segít Mattnek véghez vinni egy tervet, amivel legyőzhetik Enzot, de Matt túl messzire megy. Végül Stefan kénytelen megosztani néhány lesújtó hírt Caroline-nal.

Írta: Eszter | Dátum: 2014. 11. 21. | Hozzászólások: 0 Kategória: 6. évad, TVD

Interjú Damonről, Elenáról és Bonnie-ról

1

Szerdán az Access Hollywood ellátogatott a Vámpírnaplók forgatására Atlantába, ahol Ian-nel beszélgettek a 6. évadban kialakult helyzetről.

“Képzeld el, hogy távol vagy négy hónapig… visszajössz és az egyetlen lány, akivel lenni akarsz… még csak nem is emlékszik rád, konkrétan semmire, csak a rossz oldaladra, mintha nem hajtottad volna le a wc ülőkét, vagy lefeküdtél volna a húgával, de emlékszik az összes rossz dologra, amit tettél, ezeket mind mind tudja. Ebből nehéz lesz talpra állnia. Mármint, hogy csinálod?”

Damon eldöntötte, hogy elengedi Elenát, és Ian szerint a karaktere számára egy érett pillanat.

“Szerintem a szíve mélyén végül rájött, hogy ‘Hé figyelj, boldog voltál nélkülem’, és ez Damon részéről hihetetlenül önzetlen dolog. Nagyon ritka. És szerintem erre igazán büszke is, de a végén… nagyon megsérül. Egyébként, úgy értem karma. Heló! Ez a srác ez seggfej volt világéletében. Miközben egy hűséges testvér és barát, és hasonlók, ő akkor is egy pöcs volt,  és szerintem ez mind most fog lecsapódni rajta.”

“Bármikor is mész keresztül egy szakításon, vagy eldöntesz hasonló nagy dolgokat, ez kifogás arra, hogy rossz dolgokat tegyél, és szerintem  – és soha nem gondoltam, hogy ezt kimondom – ez a srác fejlődik egy kicsit, ami lehet, hogy a nézőknek baromi unalmas lesz. Nem tudom, talán egy érettebb Damon Salvatore nem olyan jó.”

“Őszintén azt hiszem, hogy remek volt a Bonnie-val töltött idő. Bonnie érzékeny pont lett számára és én is imádom Katerina Graham-et.
Nagyon jó kis titkos kommunikáció van kettőjük között, ami irtó szórakoztató, sajnos Bonnie és Damon kapcsolata nagyon korán megromlott.”

A legutóbbi részben Damon megtalálta Bonnie mackóját, és ezzel visszatért a remény, hogy talán a lány is visszatérhet.

“Mindent belead, hogy segítsen Bonnie-nak, mert valóban kötődik a lányhoz. Nagyon vissza akarja őt kapni, és ezt nagyon jó lesz nézni, mivel ahogy mondtam, hűséges és nagyon motivált tud lenni. Ez nem olyan, mint régen az ‘Ez kell, az kell. Ezt és azt akarom – ez más. Ezúttal más. Tényleg a helyes dolgot próbálja tenni.”

Írta: Eszter | Dátum: 2014. 11. 20. | Hozzászólások: 0 Kategória: 6. évad, Interjú, TVD

6×10 Christmas Through Your Eyes leírás és epizódkép

1

Nemrég kaptunk egy rövidke epizódismertetőt a 6×10 Christmas Through Your Eyes című részhez, most pedig a TV Line jóvoltából megnézhettek egy exkluzív epizódképet is, amin Damon és Alaric szerepel. December 11-én kerül majd adásba az epizód.

1~12.jpg http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png

VISSZATEKINTÉS A MYSTIC FALLSI KARÁCSONYRA – Az ünnepek közeledtével Bonnie megpróbálja újraélni kedvenc ünnepi hagyományait, miközben a boldogabb időkön gondolkozik.

Írta: Eszter | Dátum: 2014. 11. 19. | Hozzászólások: 0 Kategória: 6. évad

Ian véleménye Nikki zenéjéről

1

Nikki Reed a zenével is kacérkodik egy ideje, és november 20-án új dala fog megjelenni Fly With You címmel, amiből Ian egy részletet osztott meg Instagram profilján keresztül és el is mondta róla a véleményét.

“Wow. Srácok alig várom, hogy teljes egészében meghallgathassátok a dalt! Imádom, hogy milyen változatos vagy emberként és művészként is… @iamnikkireed tényleg gyönyörű dolgot hoztál létre, eredeti és nagyon kihívó. Imádom ezt a dalt és a mögöttes tartalmát is mindannak, amit csinálsz (a dal bevételének bizonyos százaléka a #SavetheWildlifeWaystation-nek megy, ami egy állatmenhely, ahol Nikki évekig dolgozott) szóval mindannyian szerezzük be a dalt NOVEMBER 20-ÁN. Ezen a héten vagy 50-szer hallgattam meg, annyira szórakoztató és szexi. A műfajok keveredése a zenében olyan különleges és Nikki, te megcsináltad. Tényleg úgy gondolom, hogy kelendő lesz, és remek formája az adományozásnak – ezek az állatok csodálatosak. Wow. Köszönöm, hogy egy igazi vagány nő vagy, mint művész és mint aktivista… Love, Ian


Une vidéo publiée par iansomerhalder (@iansomerhalder) le

Írta: Eszter | Dátum: 2014. 11. 18. | Hozzászólások: 0 Kategória: Instagram, Nikki Reed

12. Rész Forgatása

2

A The Vampire Diaries egyik producere, Jeffrey Hunt osztotta meg Instagram profilján ma ezt a képet Ianről a forgatás alatt. Jelenleg a 6. évad 12. részét veszik fel.

10802463_774761852591266_1851659730_n.jpg http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png

Írta: Eszter | Dátum: 2014. 11. 17. | Hozzászólások: 0 Kategória: 6. évad, Forgatás, Képek, TVD

Az anomália DVD Magyarországon

3

Ma feríí volt olyan kedves és felhívta rá a figyelmem, hogy az Az anomália (The Anomaly) kapható a magyar Tesco áruházban, mindössze 1990,- forintért. Itthon a Select Video forgalmazza, egyébként pedig a Universal. Online elérhető ITT már 5 napja, és ITT is megrendelhető holnaptól. Magyar és angol nyelven is nézhető, ugyanezen nyelvek felirataival.
Az anomáliát Ian tavaly nyáron forgatta Londonban, a Vámpírnaplók 4. évadának forgatása után és idén júliusban jelent meg az Egyesült Királyságban.

Ryan Reeve-et, az egykori katonát elrabolják, és egy furgon hátuljába tuszkolják, ahol magához térve fogalma sincs, hogy került oda. Miközben azzal vádolják, hogy elrabolt egy gyereket, a férfinak mindössze 9 perce és 47 másodperce van arra, hogy megtalálja a megoldást, mielőtt újra elveszíti eszméletét. Ilyen elképesztő körülmények között, az idő szorításában kell választ találnia az emlékezetkiesése mögött rejlő rejtélyre, mielőtt még nem késő.

Írta: Eszter | Dátum: 2014. 11. 17. | Hozzászólások: 0 Kategória: Hír, Projekt

Új Fotósorozat

5

Napvilágot látott egy idei új fotósorozat Ianről, amit nem más, mint Butch Hogan készített. Összesen öt darab kép található az albumban, amik bár nem kiváló minőségűek, de mégis megéri megnézni őket, ugyanis nagyon jól sikerültek.

0001.jpg 0002.jpg 0003.jpg 0004.jpg 0005.jpg

Írta: Eszter | Dátum: 2014. 11. 16. | Hozzászólások: 0 Kategória: Fotósorozat, Képek

Nina és Ian nem beszélnek egymással?

4

Ha megkérdeznéd bármelyik TVD rajongót, biztosan azt válaszolnák, hogy Nina Dobrev és Ian Somerhalder egymásnak vannak teremtve. De ha megkérdeznél bárkit a forgatáson, az a pontos ellenkezőjét mondaná: hogy Nina és Ian még csak nem is tudnak egymás mellett állni, veszekednek, és csak annyit vannak egymás közelében, amennyit a munkájuk miatt muszáj.

Egy forrás mondta el a CelebDirty Laundry-nak (mindenki döntse el magában, hogy ez mennyire megbízható forrás – a szerk.), hogy a páros egyáltalán nem beszél egymással és csak addig szólnak egymáshoz, amíg a karaktereik beszélnek. Ez nem olyan meglepő, hiszen Ninának állítólag új barátja van, Ian pedig már hónapok óta Nikki Reeddel van.

Érdekes lesz látni, hogy hova fajulnak innentől kezdve a dolgok, főleg hogy a Vámpírnaplók vége rohamosan közeleg. Nina átmegy az Originals-ba, feltéve, ha Ian nem? Inkább filmes karriert futna be? Ian egy új sorozatban landol majd? Szerintünk a közös projekt kizárt, különösen, ha szerelmi szál is van benne. Nagy a kérdőjel a TVD végét illetően, de még inkább, hogy mi lesz ezentúl a “barátságukkal”?

A forrás azt is elmondta, hogy az esély arra, hogy Nina és Ian újra összejöjjenek, az egyenlőre a nullával. Már csak néhány hónap van a 6. évad forgatásából, és utána esetleg még egy évad. De ahogy a dolgok állnak kérdéses, hogy a csatorna folytatni akarja-e a showt. Különben is, a hírek szerint Nina is belefáradt már, hogy bujkálnia kelljen az új barátjával.

Ti mit gondoltok az újabb összeesküvés elméletről? Lehet benne igazság? Ennyire eltávolodott volna a páros, vagy a sajtó mindent megragad, amivel szétcincálhatja őket? Én hiszem, hogy még mindig emberségesen tudnak bánni a másikkal és nem fajultak idáig a dolgok.

Írta: Eszter | Dátum: 2014. 11. 16. | Hozzászólások: 0 Kategória: Hír, Nina Dobrev, TVD