Várakozás a LAX reptéren

7

November 26-án Iant a LAX Nemzetközi Repülőtéren kapták lencsevégre, amikor éppen telefonált. Azt egyenlőre nem tudni, hogy ekkor érkezett, vagy már elhagyni készült Los Angelest.

001.jpg 002.jpg http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png

Írta: Eszter | Dátum: 2014. 11. 28. | Hozzászólások: 0 Kategória: Candid, Képek

Ian és Kat Graham utálták egymást

1

Ian és Kat Graham kapcsolata nem indult zökkenőmentesen, tudtuk meg Kat egyik legutóbbi interjújából. Egyenesen ki nem állhatták egymást az elején.

“Ian és én egyáltalán nem kedveltük egymást. Az első évadban utáltuk a másikat. Most a legjobb barátom a stábból. Ő az a személy, akiről bátran állítom, hogy 30 év múlva is az egyik legközelebbi barátom lesz.”

“Meg akartuk ölni egymást, de még gyerek voltam és mindketten nagyon erős személyiségek vagyunk. Még kerestem, hogy ki is vagyok igazán, és az évek során Ian segített megtalálni önmagam és most ő az egyik legnagyobb inspirációm.”

A két színész unszimpátiája talán annak is volt köszönhető, hogy nem igazán voltak közös jeleneteik, és ha voltak, azok is ellenségesek.

“Michael Trevino volt az egyedüli akit ismertem a stábból, immár 10 éve. És ő olyan ember, akivel 6 évad után is szívesen töltenék időt. De ez az írástól is függ. Ha több jelenetem van valakivel, talán az illetővel közelebb kerülünk egymáshoz.”

Írta: Eszter | Dátum: 2014. 11. 25. | Hozzászólások: 0 Kategória: Forgatás, Hír, Interjú, TVD

6×10 Christmas Through Your Eyes Képek

6

Néhány napja kaptunk már egy epizódképet a félévadzáró, Christmas Through Your Eyes című részhez, most azonban még további négy érkezett. Igazi karácsonyi hangulatba bújt Mystic Falls-ot láthatunk a képeken, ami visszaemlékezés lesz. Az epizód december 11-én kerül levetítésre.

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 1~12.jpg

Írta: Eszter | Dátum: 2014. 11. 25. | Hozzászólások: 0 Kategória: 6. évad, Képek, TVD

Ian Véleménye Az Ünnepekről

5

Ian egy órája posztolt egy képet az Instagram profiljára, és mellé egy hosszú emlékeztetőt arról, hogy mire is kellene figyelnünk az évnek ebben a szakaszában. Az ünnepek közeledtével egymásra összpontosítsunk. Miközben írtam a bejegyzést az jutott eszembe, hogy mennyire jó lenne látni a karján egy kisbabával… Már igazán kijárna neki egy szerető család, az állatain kívül is.

90.jpg http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png

Jó reggelt… Jószívű akarsz lenni ma? Fogadj örökbe egy kis lényt, akinek szüksége van egy otthonra, mosolyogj valakire, menj a www.omaze.com/Ian oldalra és segíts nekem a világunkat jobbá tenni az ISF-fel. Nem számít, mit teszel ma, de kérlek kérlek kérlek ne hagyd, hogy a közelgő ünnepek kiakasszanak. A hírek és a hirdetések arra irányulnak, hogy elégedetlen légy, ha nem jó ajándékot veszel a megfelelő csomagolópapírral a megfelelő árért, ezek mind mind a családdal együtt töltött időt veszik el –  az időt, ami kikapcsol minket a 21. századi mindennapos őrületből, legyen az iskola vagy munka. Az együtt töltött idő és a szeretet sokkal értékesebb, mint valami, ami dobozban jön, és sorban állva kell megverekedned érte. Fiatalok, remélem látjátok a különbséget az akarom és a szükségem van rá között és ne stresszeljétek az amúgy is stresszes szülőket, hogy vegyenek nektek olyan dolgokat, amik nem szükségesek. Szülök, remélem elég időt tudtok a gyerekeitekkel tölteni. 30.000 lábról nézek le a világunkra most, remélve, hogy mindenki megtalálja a boldogságot ezen a gyönyörű szombaton…

Írta: Eszter | Dátum: 2014. 11. 22. | Hozzászólások: 0 Kategória: Instagram, ISF, Képek

6×08 Fade Into You Epizódkép

2

Utólag kaptunk egy új epizódképet a legutóbbi, 6×08 Fade Into You című részhez. A képen Damon Bonnie mackóját tartja a kezében, ami a reményt jelenti számára, hogy még viszont láthatja a lányt.

1~13.jpg http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png

Írta: Eszter | Dátum: 2014. 11. 22. | Hozzászólások: 0 Kategória: 6. évad, Képek, TVD

6. Évad Sajtókonferencia

1

Szerdán (november 19.) egy mini sajtókonferenciára került sor Ian részvételével Atlantában, Georgia Államban. Ekkor készült az interjú az Access Hollywooddal is, amiben többek között szó van Damon és Elena, valamint Damon és Bonnie kapcsolatáról is. Ezt néhány bejegyzéssel lejjebb olvashatjátok el. A sajtókonferencia képeit megtekinthetitek a galériában. Minden bizonnyal a vaku használata nem volt megengedett, így nem a legjobb minőségűek.

003.jpg 002.jpg 006.jpg 009.jpg 010.jpg

Írta: Eszter | Dátum: 2014. 11. 22. | Hozzászólások: 0 Kategória: 6. évad, Esemény, Interjú, Képek, Videos

6×10 Christmas Through Your Eyes leírás

1

December 11-én kerül adásba az idei utolsó epizód “Christmas Through Your Eyes” címmel. Ezután egy kis szünet következik, majd januárban tér vissza a sorozat.

EGYEDÜL KARÁCSONYKOR – Az ünnepek közeledtével Bonnie megpróbálja újraélni kedvenc ünnepi hagyományait, miközben a boldogabb időkön gondolkozik, amiket a barátaival töltött. Mivel nem képes hazatérni Mystic Fallsba a kedvenc ünnepére, Caroline meglepődik, amikor Forbes sheriff elviszi az ünnepet a Whitmore Főiskolára. Eközben mikor rájön, hogy Jo eltűnt, Alaric Damon-höz és Elenához fordul segítségért, mialatt Live-et és Luke-ot megkeresi Tyler egy kockázatos tervvel. Jeremy segít Mattnek véghez vinni egy tervet, amivel legyőzhetik Enzot, de Matt túl messzire megy. Végül Stefan kénytelen megosztani néhány lesújtó hírt Caroline-nal.

Írta: Eszter | Dátum: 2014. 11. 21. | Hozzászólások: 0 Kategória: 6. évad, TVD

Interjú Damonről, Elenáról és Bonnie-ról

1

Szerdán az Access Hollywood ellátogatott a Vámpírnaplók forgatására Atlantába, ahol Ian-nel beszélgettek a 6. évadban kialakult helyzetről.

“Képzeld el, hogy távol vagy négy hónapig… visszajössz és az egyetlen lány, akivel lenni akarsz… még csak nem is emlékszik rád, konkrétan semmire, csak a rossz oldaladra, mintha nem hajtottad volna le a wc ülőkét, vagy lefeküdtél volna a húgával, de emlékszik az összes rossz dologra, amit tettél, ezeket mind mind tudja. Ebből nehéz lesz talpra állnia. Mármint, hogy csinálod?”

Damon eldöntötte, hogy elengedi Elenát, és Ian szerint a karaktere számára egy érett pillanat.

“Szerintem a szíve mélyén végül rájött, hogy ‘Hé figyelj, boldog voltál nélkülem’, és ez Damon részéről hihetetlenül önzetlen dolog. Nagyon ritka. És szerintem erre igazán büszke is, de a végén… nagyon megsérül. Egyébként, úgy értem karma. Heló! Ez a srác ez seggfej volt világéletében. Miközben egy hűséges testvér és barát, és hasonlók, ő akkor is egy pöcs volt,  és szerintem ez mind most fog lecsapódni rajta.”

“Bármikor is mész keresztül egy szakításon, vagy eldöntesz hasonló nagy dolgokat, ez kifogás arra, hogy rossz dolgokat tegyél, és szerintem  – és soha nem gondoltam, hogy ezt kimondom – ez a srác fejlődik egy kicsit, ami lehet, hogy a nézőknek baromi unalmas lesz. Nem tudom, talán egy érettebb Damon Salvatore nem olyan jó.”

“Őszintén azt hiszem, hogy remek volt a Bonnie-val töltött idő. Bonnie érzékeny pont lett számára és én is imádom Katerina Graham-et.
Nagyon jó kis titkos kommunikáció van kettőjük között, ami irtó szórakoztató, sajnos Bonnie és Damon kapcsolata nagyon korán megromlott.”

A legutóbbi részben Damon megtalálta Bonnie mackóját, és ezzel visszatért a remény, hogy talán a lány is visszatérhet.

“Mindent belead, hogy segítsen Bonnie-nak, mert valóban kötődik a lányhoz. Nagyon vissza akarja őt kapni, és ezt nagyon jó lesz nézni, mivel ahogy mondtam, hűséges és nagyon motivált tud lenni. Ez nem olyan, mint régen az ‘Ez kell, az kell. Ezt és azt akarom – ez más. Ezúttal más. Tényleg a helyes dolgot próbálja tenni.”

Írta: Eszter | Dátum: 2014. 11. 20. | Hozzászólások: 0 Kategória: 6. évad, Interjú, TVD