Paparazzi, Photos
Érkezés Los Angelesbe
Írta: Eszter | Dátum: 04/17/2014 | Hozzászólások (0)

Már tegnap említettem, hogy Ian Dél-Kaliforniába, pontosabban Los Angelesbe érkezett 16-án. A LAX reptéren a paparazziknak sikerült elcsípniük kedvencünket, aki kedvesen mosolygott a fotósokra.

1.jpg 2.jpg 5.jpg 7.jpg


Photos, Project, Videos
The Anamoly poszter és hivatalos előzetes
Írta: Eszter | Dátum: 04/17/2014 | Hozzászólások (0)

Ian még tavaly nyáron forgatta le a The Anamoly című sci-fi akció thrillert Londonban és New Yorkban. A filmben Ian egy traumát elszenvedett ex-katonát játszik, Harkin-t, aki egy furgon hátulján ébred egy elrabolt fiúval. Rájön, hogy csak 9 perce és 47 másodperce marad arra, hogy kitalálja miért és hogyan került oda. A film ‘rendkívül eredeti akció-thriller, ami a globális terrorizmus kérdését boncolgatja’. A szereplőgárda tagjai még Noel Clarke (Doctor Who),  Alexis Knapp (Pitch Perfect) és Luke Hemsworth (aki Chris és Liam testvére). Megjelent a film posztere és az előzetese is.

355.jpg http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png


Events, News, Nina Dobrev
Ian részt vesz a Coachella utolsó pár napján?
Írta: Eszter | Dátum: 04/16/2014 | Hozzászólások (0)

Sokan reménykedtek benne, hogy az idei Coachella Zenei Fesztiválon újra együtt lesz majd látható Ian és Nina. Ez a remény szertefoszlott, amikor Ian közzétette Instagramján, hogy még mindig Atlantában van. A hétvégén a fesztivál pedig véget ér. Azonban alig egy órája írta ki twitterére kedvencünk, hogy sikeresen landolt a gépe Dél-Kaliforniában. Indio pedig, ahol a fesztivál zajlik, ezen a területen található. Vajon reménykedhetünk, hogy Ian is a Coachella utolsó hétvégéjére érkezett? Ezt hamarosan megtudjuk.

Egyébként érdekesség, hogy a páros 2012-ben együtt vett részt az eseményen. Szerintem a képeket mindenki felismeri.

29.jpg 33.jpg 5.jpg 8.jpg


News, Photos
Látogatás egy állatmenhelyen
Írta: Eszter | Dátum: 04/13/2014 | Hozzászólások (0)

Ian április 10-én meglátogatott egy állatmenhelyt, a Noah’s Ark Animal Sanctuary-t Locust Grove-ban, Georgia államban, ahova elkísérte az asszisztense, Jessica Ramsey is. Ian hihetetlenül édes az összes képen. Boldogan fényképezkedett a rajongókkal és az állatokkal egyaránt.

3.jpg 5.jpg 6.jpg 15.jpg


Photos, Season 5, TVD
5×20 What Lies Beneath epizódképek
Írta: Eszter | Dátum: 04/11/2014 | Hozzászólások (0)

A 19. rész epizódképeivel együtt megkaptuk a 20. azaz a What Lies Beneath című epizód első fotóit is. A részt május 1-jén vetíti a CW, az epizódismertetőt pedig már tegnap elolvashattátok.

1.jpg 2.jpg 3.jpg http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png


Photos, Season 5, TVD
5×19 Man On Fire epizódképek
Írta: Eszter | Dátum: 04/11/2014 | Hozzászólások (0)

Megkaptuk a Vámpírnaplók 5×19 Man On Fire című részének epizódképeit, amit április 24-én láthatunk majd. Az epizódismertetőt néhány bejegyzéssel lejjebb találjátok.

3.jpg 6.jpg 1.jpg 7.jpg


Season 5, TVD
5×20 What Lies Beneath epizódismertető
Írta: Eszter | Dátum: 04/10/2014 | Hozzászólások (0)

A CW kiadta a Vámpírnaplók 5×20 What Lies Beneath című részének hivatalos epizódismertetőjét. Az epizód május 1-jén lesz majd látható.

KUNYHÓ AZ ERDŐBEN – Amikor Tyler feltűnik a Salvatore házban olyan híreket hozva, hogy Markos azt tervezi, megtöri a boszorkányok átkát, ezzel veszélybe sodorva Stefant és Elenát, Damon azt javasolja, hogy bújjanak el a messzi kunyhóban, ami egykor Caroline apjáé volt. Ott akkor Caroline számára nyilvánvalóvá válik, hogy Elena és Stefan titkolóznak, így Damon előáll egy társasjátékkal, hogy megtudja az igazságot. A kunyhóban kísérteties jelenség van, ami erőszakot és tüzet okoz, hogy ezáltal megismertesse magát. Eközben Matt kézbe veszi Tyler tervét, hogy információkat szerezzen az egyik Utazótól, és Bonnie továbbra sem mondja el Jeremynek az igazságot a túlvilágról, annak ellenére sem, hogy a nagyija figyelmezteti.


Project, Videos
Years of Living Dangerously 1. rész
Írta: Eszter | Dátum: 04/07/2014 | Hozzászólások (0)

Megjelent a ‘Years of Living Dangerously‘ című dokumentumsorozat első epizódja, ami teljes hosszában megtekinthető a YouTube-on.


Events, Photos, TVD
Közönségtalálkozó Chicago-ban
Írta: Eszter | Dátum: 04/06/2014 | Hozzászólások (0)

Április 4-6. között tartották Chicago-ban a Creation Entertainment Convention-t, amin Ian mellett rengeteg színész vett részt a Vámpírnaplókból és a The Originals-ból egyaránt. Ian csak a mai napon volt ott. Ahogy azt már megszokhattuk volt meet&greet-je, lehetett vele fotózkodni és képet aláíratni, valamint közös panelje is volt Paul Wesley-vel.

1.jpg 11.jpg 2.jpg 9.jpg


Photos, Season 5, TVD
5×18 Resident Evil epizódképek
Írta: Eszter | Dátum: 04/04/2014 | Hozzászólások (0)

Megérkeztek az 5×18 Resident Evil című rész epizódképei, amit április 17-én láthatunk majd. Ez az a bizonyos rész, amit nem más, mint Paul Wesley rendezett.

2.jpg 1.jpg 5.jpg 7.jpg


Page 1 of 612345...Last »