1
Búcsú az oldaltól

Sziasztok! Tudom, már egy hete nem posztoltam egy hírt sem, pedig lenne mit bőven, rengeteg a hír Ian-ről. Az a helyzet, hogy nem igazán érzem magamban az inspirációt ahhoz, hogy elkezdjek írni egy bejegyzést. Elfogyott  a motivációm, ami már egy ideje kifogyóban volt. Lehetséges, hogy rátesz minderre még egy lapáttal a zh és vizsgaidőszak, de egy cikk megírásához azért tudnék időt találni. Egy ideje már rágódom azon, hogy mi is legyen az oldallal. Ne értsetek félre, imádom és szeretem Ian-t, csak nem érzem a késztetést arra, hogy folyamatosan írjam róla a híreket az oldalra. Egy részem felhagyna az oldallal, a másik pedig sikít, hogy maradjak… miattatok, az olvasóim miatt. Majdnem három éves az IJS és úgy érzem, hogy ezután a szám után még nehezebb lenne búcsút mondanom a laptól. Talán a 6. évaddal az IanJosephSomerhalder.Com-nak is vége… Soha nem gondoltam, hogy búcsúposztot kell majd írnom… és nagyon nehezemre is esik, olyan mintha egy részemtől köszönnék el, ezért nem is szeretnék túlságosan érzelgősködni. Most úgy érzem, hogy ennyi volt. Amint átfut az agyamon a nyitás gondolata azonnal jövök, de egyenlőre elköszönök Tőletek. Maradjatok meg Ian fanoknak! <3

Írta: Eszter | Dátum: 2015.05.10. | Kategória: Oldal | Hozzászólások: 0

39
Vampire Attraction Közönségtalálkozó

Ahogy minden nagyobb közönségtalálkozó előtt, úgy a Vampire Attraction panelek megnyitása előtt is volt sajtótájékoztató, amin Ian, Paul és Kat is részt vett. A tegnapi nap folyamán került sor Ian önálló paneljére, amiről rengeteg képet találhattok a galériában.

002.jpg 001.jpg 019.jpg 033.jpg 051.JPG

Vampire Attraction Press Conference 05.02

002~1.jpg 009~1.jpg 060~0.jpg 117~1.jpg 141~0.jpg

Vampire Attraction Convention 05.02

Írta: Eszter | Dátum: 2015.05.03. | Kategória: Esemény, Képek, TVD | Hozzászólások: 0

41
Távozás egy étteremből

A Vampire Attraction közönségtalálkozó első napját követően az Ian és Nikki, valamint a Paul és Phoebe páros úgy döntött, hogy egy rioi étteremben engedik ki a gőzt. Sajnos a távozás a brazil helyről nem volt annyira zökkenőmentes, ugyanis rengeteg rajongó állta Ian-ék útját, és szó szerint úgy kellett magukat beverekedniük a kocsiba a testőrök segítségével.

001~0.jpg 004~0.jpg 006~0.jpg 015~0.jpg 018~0.jpg

Írta: Eszter | Dátum: 2015.05.03. | Kategória: Candid, Képek, Nikki Reed | Hozzászólások: 0

37
2015-ös Közönségtalálkozók

A Vámpírnaplók forgatásának végeztével beindult a convention szezon – ami természetesen rengeteg képpel és videóval jár. Ian idén sem utasított vissza szinte egyetlen meghívást sem és számos rendezvényen tiszteletét teszi a rajongók legnagyobb örömére. Összeállítottam egy listát az idei közönségtalálkozókról.

Vampire Attraction – Rio de Janeiro, Brazília – Május 2-3.
Vendégek: Paul Wesley, Ian Somerhalder, Kat Graham és Phoebe Tonkin
Honlap: http://www.daydreameventos.com.br/vampire-attraction/

Bite Me I’m Famous 3 – Párizs, Franciaország – Május 23-24.
Vendégek: Ian Somerhalder, Paul Wesley, Candice Accola, Michael Malarkey, Matt Davis, Michael Trevino, Nathaniel Buzolic és Chris Wood
Honlap: https://www.weezevent.com/bte-me-im-famous-3

BloodyNightCon Europe – Brüsszel, Belgium – Május 30-31.
Vendégek: Ian Somerhalder, Daniel Gillies, Kat Graham, Nathaniel Buzolic, Michael Malarkey és Chris Wood
Honlap: http://www.klzevents.com/BloodyNightConEurope3/english/

BloodyNightCon Barcelona – Barcelona, Spanyolország – Június 6-7.
Vendégek: Ian Somerhalder, Paul Wesley, Kat Graham, Nathaniel Buzolic, Michael Malarkey és Chris Wood
Honlap: http://www.klzevents.com/BloodyNightCon5/english/

Rogue Events Insurgence 7 TVD Convention – Birmingham, Anglia – Június 12-14.
Vendégek: Ian Somerhalder, Kat Graham, Daniel Gillies, Phoebe Tonkin, Sebastian Roche, Janina Gavankar, Shaun Sipos és Daniel Sharman
Honlap: http://rogueevent.co.uk/wordpress/insurgence-7/

Love & Blood Itacon 3D – Róma, Olaszország – Június 19-21.
Vendégek: Ian Somerhalder, Paul Wesley, Michael Malarkey, Michael Trevino, Claire Holt, Phoebe Tonkin, Chris Wood és Nathaniel Buzolic
Honlap: http://www.fantasyentertainmentevents.com/wordpress/?page_id=3620

Alpha Events Blood Relations – Frankfurt, Németország – Június 27-28.
Vendégek: Ian Somerhalder, Michael Malarkey, Danielle Campbell, Daniel Sharman and Chris Wood
Honlap: http://www.alphavienna.eu/#!blood-relations/cnn3

TOVÁBB OLVASOM…

Írta: Eszter | Dátum: 2015.05.02. | Kategória: Esemény, TVD | Hozzászólások: 0

35
Érkezés Rio de Janeiro-ba

Ian és Nikki nem álltak meg Mexikóban, hogy egy helyen töltsék a mézesheteiket. A páros tegnap érkezett meg Brazíliába, Rio de Janeiro-ba. A reptéren készültek róluk paparazzi képek. Egyébként Paul Wesley és Phoebe Tonkin is Rio-ban tartózkodik, ők is ugyancsak tegnap érkeztek.

001.jpg 003.jpg 005.jpg 006.jpg 010.jpg

Írta: Eszter | Dátum: 2015.05.02. | Kategória: Candid, Képek, Nikki Reed | Hozzászólások: 0

33
Nászút Mexikóban

Ian és Nikki az esküvő után nem vártak sokáig a nászúttal sem, néhány nappal az igen kimondása után el is utaztak Tulumba, Mekikóba a mézheteikre. Tegnap készült róluk néhány kép a tengerparton, amiket meg is nézhettek a galériában. A képekről süt a boldogság, és a szemüket is alig tudják levenni a másikról.

002.jpg 008.jpg 016.jpg 029.jpg 037.jpg

Írta: Eszter | Dátum: 2015.05.01. | Kategória: Képek, Nikki Reed, Személyes | Hozzászólások: 0

32
6×21 I’ll Wed You in the Golden Summertime képek

Május 7-én adják le a Vámpírnaplók 6. évadának utolsó előtti részét, 6×21 I’ll Wed You in the Golden Summertime címmel. Ehhez a részhez kaptunk most 11 darab epizódképet.

1~16.jpg 2~15.jpg 3~13.jpg 4~11.jpg 5~6.jpg

Írta: Eszter | Dátum: 2015.04.29. | Kategória: 6. évad, Képek, TVD | Hozzászólások: 0

31
6×22 I’m Thinking of You All the While ismertető

Az esküvő híre miatti felhajtásban megfeledkeztem az évad utolsó részének, a 6×22 I’m Thinking of You All the While epizódismertetőjéről. A rész május 14-én kerül adásba. Mint azt tudjátok, ez lesz az utolsó rész, amiben láthatjuk Nina Dobrevet Elena Gilbert bőrébe bújni.

VISZLÁT MYSTIC FALLS – Alaric és Jo lakodalmát követően a dolgok nem várt fordulatot vesznek, amikor egy hívatlan vendég érkezik, Elenát szörnyű veszéllyel fenyegetve. Matt tanácsának ellenére, miszerint hagyja el a várost a saját érdekében, a makacs Bonnie a saját kezébe veszi a dolgok irányítását, miután ő is egy terv részét képezi. Ahogy Stefan és Caroline a kapcsolatuk egy döntő pontjához érkeznek, addig Liv és Tyler újra egymásra találása a fiút egy életet megváltoztató döntés elé állítja. Eközben Lily vakmerő cselekedetei ráébresztik Stefant, hogy anyja milyen messzire képes elmenni azért, hogy visszakapja a “családját”. Végül egy sor pusztító esemény után, Damon kénytelen meghozni élete legnehezebb döntését.

Írta: Eszter | Dátum: 2015.04.29. | Kategória: 6. évad, TVD | Hozzászólások: 0