News, Photos
Látogatás egy állatmenhelyen
Írta: Eszter | Dátum: 04/13/2014 | Hozzászólások (0)

Ian április 10-én meglátogatott egy állatmenhelyt, a Noah’s Ark Animal Sanctuary-t Locust Grove-ban, Georgia államban, ahova elkísérte az asszisztense, Jessica Ramsey is. Ian hihetetlenül édes az összes képen. Boldogan fényképezkedett a rajongókkal és az állatokkal egyaránt.

3.jpg 5.jpg 6.jpg 15.jpg


Photos, Season 5, TVD
5×20 What Lies Beneath epizódképek
Írta: Eszter | Dátum: 04/11/2014 | Hozzászólások (0)

A 19. rész epizódképeivel együtt megkaptuk a 20. azaz a What Lies Beneath című epizód első fotóit is. A részt május 1-jén vetíti a CW, az epizódismertetőt pedig már tegnap elolvashattátok.

1.jpg 2.jpg 3.jpg http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png


Photos, Season 5, TVD
5×19 Man On Fire epizódképek
Írta: Eszter | Dátum: 04/11/2014 | Hozzászólások (0)

Megkaptuk a Vámpírnaplók 5×19 Man On Fire című részének epizódképeit, amit április 24-én láthatunk majd. Az epizódismertetőt néhány bejegyzéssel lejjebb találjátok.

3.jpg 6.jpg 1.jpg 7.jpg


Season 5, TVD
5×20 What Lies Beneath epizódismertető
Írta: Eszter | Dátum: 04/10/2014 | Hozzászólások (0)

A CW kiadta a Vámpírnaplók 5×20 What Lies Beneath című részének hivatalos epizódismertetőjét. Az epizód május 1-jén lesz majd látható.

KUNYHÓ AZ ERDŐBEN – Amikor Tyler feltűnik a Salvatore házban olyan híreket hozva, hogy Markos azt tervezi, megtöri a boszorkányok átkát, ezzel veszélybe sodorva Stefant és Elenát, Damon azt javasolja, hogy bújjanak el a messzi kunyhóban, ami egykor Caroline apjáé volt. Ott akkor Caroline számára nyilvánvalóvá válik, hogy Elena és Stefan titkolóznak, így Damon előáll egy társasjátékkal, hogy megtudja az igazságot. A kunyhóban kísérteties jelenség van, ami erőszakot és tüzet okoz, hogy ezáltal megismertesse magát. Eközben Matt kézbe veszi Tyler tervét, hogy információkat szerezzen az egyik Utazótól, és Bonnie továbbra sem mondja el Jeremynek az igazságot a túlvilágról, annak ellenére sem, hogy a nagyija figyelmezteti.


Project, Videos
Years of Living Dangerously 1. rész
Írta: Eszter | Dátum: 04/07/2014 | Hozzászólások (0)

Megjelent a ‘Years of Living Dangerously‘ című dokumentumsorozat első epizódja, ami teljes hosszában megtekinthető a YouTube-on.


Events, Photos, TVD
Közönségtalálkozó Chicago-ban
Írta: Eszter | Dátum: 04/06/2014 | Hozzászólások (0)

Április 4-6. között tartották Chicago-ban a Creation Entertainment Convention-t, amin Ian mellett rengeteg színész vett részt a Vámpírnaplókból és a The Originals-ból egyaránt. Ian csak a mai napon volt ott. Ahogy azt már megszokhattuk volt meet&greet-je, lehetett vele fotózkodni és képet aláíratni, valamint közös panelje is volt Paul Wesley-vel.

1.jpg 11.jpg 2.jpg 9.jpg


Photos, Season 5, TVD
5×18 Resident Evil epizódképek
Írta: Eszter | Dátum: 04/04/2014 | Hozzászólások (0)

Megérkeztek az 5×18 Resident Evil című rész epizódképei, amit április 17-én láthatunk majd. Ez az a bizonyos rész, amit nem más, mint Paul Wesley rendezett.

2.jpg 1.jpg 5.jpg 7.jpg


Season 5, TVD
5×19 Man On Fire epizódismertető
Írta: Eszter | Dátum: 04/04/2014 | Hozzászólások (0)

Megkaptuk a Vámpírnaplók 5×19 Man On Fire című részének hivatalos epizódismertetőjét. Az epizódot április 24-én vetíti a CW.

VISSZATEKINTÉS AZ 1960-AS ÉVEKBE – Stefan próbálja elterelni Elena figyelmét a Damonnel való kapcsolatáról, amíg Bonnie minden tőle telhetőt megtesz, hogy rájöjjön, milyen változások mennek végbe a túlvilágon, amik hatással lesznek rá, mint a ‘Horgonyra’. Damon követeli az Utazók tőrét, ezzel arra kényszerítve Jeremy-t és Matt-et, hogy beismerjék, a tőr eltűnt. Az 1960-as évekbeli választások estéjére visszatekintve, Enzo elárulja Elenának, Stefannak és Bonnie-nak, hogy megtudta mi történt a rég elvesztett szerelmével, Maggie-vel, majd Liv és Luke vonakodó segítségével a dolgok csúnya irányt vesznek. Megpróbálva lenyugtatni Enzot, Damon közbelép, de a szavai hatására Enzo egy kétségbeesett és veszélyes döntést hoz, ami erőszakos dolgokhoz vezet közte és Stefan között. Végül Markos igénybe veszi Sloan segítségét egy rituáléban, aminek célja, hogy megtörje az Utazók ősi átkát. Tyler kénytelen veszélyes szerepet vállalni ebben a rituáléban és meglátja, milyen hatalmas erejük is van az Utazóknak.


Events, News
2014-es közönségtalálkozók
Írta: Eszter | Dátum: 04/01/2014 | Hozzászólások (2)

Ahogy minden évben, Ian idén is rengeteg közönségtalálkozóra ellátogat majd Európában és Amerikában egyaránt. De mégis mikor és hol futhatsz össze vele akár az utcán? Összegyűjtöttem az eddig bejelentett convention-ök listáját.

Creation Entertainment Convention, Chicago, IL, USA, Április 4-6, 2014
Műsorvezető: Arielle Kebbel
Vendégek: Paul Wesley, Ian Somerhalder, Zach Roerig, Paul Telfer, Steven Krueger, Daniel Gillies, Phoebe Tonkin, Charles Michael Davis, Michael Trevino, Todd Stashwick és Micah Parker

BloodyNightCon Europe II, Brüsszel, Belgium, EU, Május 10-11, 2014
Vendégek: Ian Somerhalder, Daniel Gillies, Kat Graham, Nathaniel Buzolic és Michael Trevino

BloodyNight Con 4, Barcelona, Spain, EU, Május 17-18, 2014
Vendégek: Ian Somerhalder, Daniel Gillies, Zach Roerig, Nathaniel Buzolic és Rick Cosnett.

B*te Me I’m Famous 2, Párizs, Franciaország, EU, Május 24-25, 2014
Vendégek: Ian Somerhalder, Paul Wesley, Nathaniel Buzolic, Zach Roerig, Phoebe Tonkin, Charles Michael Davis és Daniel Gillies

Tovább olvasom…


Events, News
Ian nem volt ott az idei KCA-n
Írta: Eszter | Dátum: 03/30/2014 | Hozzászólások (0)

Az előzetes bejelentések szerint Ian díjátadó lett volna Kristen Bell oldalán az idei Kids’ Choice Awards-on, Los Angeles-ben, március 29-én, azonban a 28-án kiadott díjátadók és fellépők névsorán már nem szerepelt, helyette Chris Evans adta át a díjat Kristen-nel. Az ok egyenlőre ismeretlen, Ian mostanáig a twitterén sem reagált semmit arra, miért nem ment az eseményre. Valószínűleg egyéb elfoglaltság állhat a háttérben.


Page 1 of 512345