Ian Véleménye Az Ünnepekről

5

Ian egy órája posztolt egy képet az Instagram profiljára, és mellé egy hosszú emlékeztetőt arról, hogy mire is kellene figyelnünk az évnek ebben a szakaszában. Az ünnepek közeledtével egymásra összpontosítsunk. Miközben írtam a bejegyzést az jutott eszembe, hogy mennyire jó lenne látni a karján egy kisbabával… Már igazán kijárna neki egy szerető család, az állatain kívül is.

90.jpg http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png

Jó reggelt… Jószívű akarsz lenni ma? Fogadj örökbe egy kis lényt, akinek szüksége van egy otthonra, mosolyogj valakire, menj a www.omaze.com/Ian oldalra és segíts nekem a világunkat jobbá tenni az ISF-fel. Nem számít, mit teszel ma, de kérlek kérlek kérlek ne hagyd, hogy a közelgő ünnepek kiakasszanak. A hírek és a hirdetések arra irányulnak, hogy elégedetlen légy, ha nem jó ajándékot veszel a megfelelő csomagolópapírral a megfelelő árért, ezek mind mind a családdal együtt töltött időt veszik el –  az időt, ami kikapcsol minket a 21. századi mindennapos őrületből, legyen az iskola vagy munka. Az együtt töltött idő és a szeretet sokkal értékesebb, mint valami, ami dobozban jön, és sorban állva kell megverekedned érte. Fiatalok, remélem látjátok a különbséget az akarom és a szükségem van rá között és ne stresszeljétek az amúgy is stresszes szülőket, hogy vegyenek nektek olyan dolgokat, amik nem szükségesek. Szülök, remélem elég időt tudtok a gyerekeitekkel tölteni. 30.000 lábról nézek le a világunkra most, remélve, hogy mindenki megtalálja a boldogságot ezen a gyönyörű szombaton…

Írta: Eszter | Dátum: 2014. 11. 22. | Hozzászólások: 0 Kategória: Instagram, ISF, Képek

6×08 Fade Into You Epizódkép

2

Utólag kaptunk egy új epizódképet a legutóbbi, 6×08 Fade Into You című részhez. A képen Damon Bonnie mackóját tartja a kezében, ami a reményt jelenti számára, hogy még viszont láthatja a lányt.

1~13.jpg http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png

Írta: Eszter | Dátum: 2014. 11. 22. | Hozzászólások: 0 Kategória: 6. évad, Képek, TVD

6. Évad Sajtókonferencia

1

Szerdán (november 19.) egy mini sajtókonferenciára került sor Ian részvételével Atlantában, Georgia Államban. Ekkor készült az interjú az Access Hollywooddal is, amiben többek között szó van Damon és Elena, valamint Damon és Bonnie kapcsolatáról is. Ezt néhány bejegyzéssel lejjebb olvashatjátok el. A sajtókonferencia képeit megtekinthetitek a galériában. Minden bizonnyal a vaku használata nem volt megengedett, így nem a legjobb minőségűek.

003.jpg 002.jpg 006.jpg 009.jpg 010.jpg

Írta: Eszter | Dátum: 2014. 11. 22. | Hozzászólások: 0 Kategória: 6. évad, Esemény, Interjú, Képek, Videos

6×10 Christmas Through Your Eyes leírás

1

December 11-én kerül adásba az idei utolsó epizód “Christmas Through Your Eyes” címmel. Ezután egy kis szünet következik, majd januárban tér vissza a sorozat.

EGYEDÜL KARÁCSONYKOR – Az ünnepek közeledtével Bonnie megpróbálja újraélni kedvenc ünnepi hagyományait, miközben a boldogabb időkön gondolkozik, amiket a barátaival töltött. Mivel nem képes hazatérni Mystic Fallsba a kedvenc ünnepére, Caroline meglepődik, amikor Forbes sheriff elviszi az ünnepet a Whitmore Főiskolára. Eközben mikor rájön, hogy Jo eltűnt, Alaric Damon-höz és Elenához fordul segítségért, mialatt Live-et és Luke-ot megkeresi Tyler egy kockázatos tervvel. Jeremy segít Mattnek véghez vinni egy tervet, amivel legyőzhetik Enzot, de Matt túl messzire megy. Végül Stefan kénytelen megosztani néhány lesújtó hírt Caroline-nal.

Írta: Eszter | Dátum: 2014. 11. 21. | Hozzászólások: 0 Kategória: 6. évad, TVD

Interjú Damonről, Elenáról és Bonnie-ról

1

Szerdán az Access Hollywood ellátogatott a Vámpírnaplók forgatására Atlantába, ahol Ian-nel beszélgettek a 6. évadban kialakult helyzetről.

“Képzeld el, hogy távol vagy négy hónapig… visszajössz és az egyetlen lány, akivel lenni akarsz… még csak nem is emlékszik rád, konkrétan semmire, csak a rossz oldaladra, mintha nem hajtottad volna le a wc ülőkét, vagy lefeküdtél volna a húgával, de emlékszik az összes rossz dologra, amit tettél, ezeket mind mind tudja. Ebből nehéz lesz talpra állnia. Mármint, hogy csinálod?”

Damon eldöntötte, hogy elengedi Elenát, és Ian szerint a karaktere számára egy érett pillanat.

“Szerintem a szíve mélyén végül rájött, hogy ‘Hé figyelj, boldog voltál nélkülem’, és ez Damon részéről hihetetlenül önzetlen dolog. Nagyon ritka. És szerintem erre igazán büszke is, de a végén… nagyon megsérül. Egyébként, úgy értem karma. Heló! Ez a srác ez seggfej volt világéletében. Miközben egy hűséges testvér és barát, és hasonlók, ő akkor is egy pöcs volt,  és szerintem ez mind most fog lecsapódni rajta.”

“Bármikor is mész keresztül egy szakításon, vagy eldöntesz hasonló nagy dolgokat, ez kifogás arra, hogy rossz dolgokat tegyél, és szerintem  – és soha nem gondoltam, hogy ezt kimondom – ez a srác fejlődik egy kicsit, ami lehet, hogy a nézőknek baromi unalmas lesz. Nem tudom, talán egy érettebb Damon Salvatore nem olyan jó.”

“Őszintén azt hiszem, hogy remek volt a Bonnie-val töltött idő. Bonnie érzékeny pont lett számára és én is imádom Katerina Graham-et.
Nagyon jó kis titkos kommunikáció van kettőjük között, ami irtó szórakoztató, sajnos Bonnie és Damon kapcsolata nagyon korán megromlott.”

A legutóbbi részben Damon megtalálta Bonnie mackóját, és ezzel visszatért a remény, hogy talán a lány is visszatérhet.

“Mindent belead, hogy segítsen Bonnie-nak, mert valóban kötődik a lányhoz. Nagyon vissza akarja őt kapni, és ezt nagyon jó lesz nézni, mivel ahogy mondtam, hűséges és nagyon motivált tud lenni. Ez nem olyan, mint régen az ‘Ez kell, az kell. Ezt és azt akarom – ez más. Ezúttal más. Tényleg a helyes dolgot próbálja tenni.”

Írta: Eszter | Dátum: 2014. 11. 20. | Hozzászólások: 0 Kategória: 6. évad, Interjú, TVD

6×10 Christmas Through Your Eyes leírás és epizódkép

1

Nemrég kaptunk egy rövidke epizódismertetőt a 6×10 Christmas Through Your Eyes című részhez, most pedig a TV Line jóvoltából megnézhettek egy exkluzív epizódképet is, amin Damon és Alaric szerepel. December 11-én kerül majd adásba az epizód.

1~12.jpg http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png

VISSZATEKINTÉS A MYSTIC FALLSI KARÁCSONYRA – Az ünnepek közeledtével Bonnie megpróbálja újraélni kedvenc ünnepi hagyományait, miközben a boldogabb időkön gondolkozik.

Írta: Eszter | Dátum: 2014. 11. 19. | Hozzászólások: 0 Kategória: 6. évad

Ian véleménye Nikki zenéjéről

1

Nikki Reed a zenével is kacérkodik egy ideje, és november 20-án új dala fog megjelenni Fly With You címmel, amiből Ian egy részletet osztott meg Instagram profilján keresztül és el is mondta róla a véleményét.

“Wow. Srácok alig várom, hogy teljes egészében meghallgathassátok a dalt! Imádom, hogy milyen változatos vagy emberként és művészként is… @iamnikkireed tényleg gyönyörű dolgot hoztál létre, eredeti és nagyon kihívó. Imádom ezt a dalt és a mögöttes tartalmát is mindannak, amit csinálsz (a dal bevételének bizonyos százaléka a #SavetheWildlifeWaystation-nek megy, ami egy állatmenhely, ahol Nikki évekig dolgozott) szóval mindannyian szerezzük be a dalt NOVEMBER 20-ÁN. Ezen a héten vagy 50-szer hallgattam meg, annyira szórakoztató és szexi. A műfajok keveredése a zenében olyan különleges és Nikki, te megcsináltad. Tényleg úgy gondolom, hogy kelendő lesz, és remek formája az adományozásnak – ezek az állatok csodálatosak. Wow. Köszönöm, hogy egy igazi vagány nő vagy, mint művész és mint aktivista… Love, Ian


Une vidéo publiée par iansomerhalder (@iansomerhalder) le

Írta: Eszter | Dátum: 2014. 11. 18. | Hozzászólások: 0 Kategória: Instagram, Nikki Reed

12. Rész Forgatása

2

A The Vampire Diaries egyik producere, Jeffrey Hunt osztotta meg Instagram profilján ma ezt a képet Ianről a forgatás alatt. Jelenleg a 6. évad 12. részét veszik fel.

10802463_774761852591266_1851659730_n.jpg http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png

Írta: Eszter | Dátum: 2014. 11. 17. | Hozzászólások: 0 Kategória: 6. évad, Forgatás, Képek, TVD