22
Mexikói vacsora Nikki-vel

Még múlt hét kedden készültek képek Nikki-ről és Ian-ről, amikor távoztak egy mexikói étteremből Los Angelesben. A HQ minőségű fotók csak most láttak napvilágot, csekkoljátok őket a galériában!

001.jpg 002.jpg 005.jpg 007.jpg 012.jpg

Írta: Eszter | Dátum: 2015.04.13. | Kategória: Candid, Képek, Nikki Reed | Hozzászólások: 0

19
Ian és Nikki a Coachella Fesztiválon

Ahogy eddig minden évben, úgy Ian idén is részt vesz a  Coachella Valley Music And Arts Fesztiválon Indio-ban, Kalifornia államban. A fesztiválra tegnap kedvesével, Nikki Reed-del érkezett. Mivel kedvencünk számára a TVD 6. évadának forgatási munkálatai véget értek, így igazán ráfér a kikapcsolódás. Láthatóan remekül érezték magukat Nikki-vel, összesen 80 képet nézhettek meg a galériában, mindet kiváló minőségben!

1.jpg 17.jpg 001.jpg 030.jpg 041.jpg

Candids > 2015 > Ian and Nikki at Coachella Festival 04.11

Írta: Eszter | Dátum: 2015.04.12. | Kategória: Candid, Esemény, Képek, Nikki Reed | Hozzászólások: 0

17
Ian lesz a következő, aki kiszáll?

Alig egy hét telt el azóta, hogy Nina Dobrev bejelentette távozását a Vámpírnaplókból, máris újabb pletykák kerültek felszínre, ezúttal Ian-t illetően. Azt rebesgetik, hogy talán ő lesz az, aki a főszereplők közül Nina után a leghamarabb távozik. Olyan híresztelések is szárnyra keltek, hogy a következő évadban nem fog végig szerepelni Damon karaktere.

A HollywoodLife-nak nyilatkozó forrás a következőt mondta:

A producerek tovább akarnak lépni a sorozattal és persze folytatni. Ian lesz a következő, aki elhagyja a show-t, de a producerek ezt addig szeretnék húzni, ameddig csak lehet.

Ian ma egy koromfekete képet osztott meg a Facebook oldalán, amihez a következőt írta:

Így éreztem magam, amikor leforgattuk Damon utolsó jelenetét a Vámpírnaplókban, az éjszaka közepén… Sötétség.

Miután a rajongók bepánikoltak, hogy milyen utolsó jelenetről is beszél Ian, a bejegyzés szerkesztve lett a következő módon:

Így éreztem magam, amikor leforgattuk Damon utolsó jelenetét a Vámpírnaplók 6. évadában, az éjszaka közepén… Sötétség.

Ezzel vajon megnyugtatni akarta az aggódó rajongókat afelől, hogy nincs ok a riadalomra és maradni fog? Ha a Salvatore-szál is elvész, vajon mire építené Julie Plec a hetedik évadot?
Szerintem egyébként nincs miért aggódni, ha Ian is kiszállna, akkor a hetedik évad értelmét vesztené, tehát valószínűleg azért rendelték be idén a következő évadot, mert Ian és Paul rábólintottak – ha esetleg nem is az egész évadra. Nektek mi a véleményetek?

Írta: Eszter | Dátum: 2015.04.11. | Kategória: Hír, TVD | Hozzászólások: 0

15
Nem Ian az oka Nina távozásának

Ian egyszer, s mindenkorra pontot tett a találgatások végére azzal kapcsolatban, hogy Nina Dobrev miatta hagyja ott a Vámpírnaplókat hat évad után. Ian twitterén keresztül osztotta meg az E!Online egyik cikkét, amihez a következőt fűzte:

EZ EGY NAGYON JÓL ÉRTESÜLT CIKK a Vámpírnaplókról. Köszönöm – mindenki nézze meg!
http://uk.eonline.com/news/644235/an-open-letter-to-anyone-who-thinks-nina-dobrev-left-the-vampire-diaries-because-of-a-breakup

Itt pedig elolvashatjátok az egész E!Online cikket:

Nyílt levél azok számára, akik azt gondolják, hogy Nina Dobrev Ian Somerhalder miatt száll ki a The Vampire Diaries-ből
Immár egy hete annak, hogy a TVD rajongók értesültek róla, miszerint Nina Dobrev otthagyja a sorozatot.
Nagyon sok kérdés maradt megválaszolatlanul. Hogy megy tovább a sorozat? Kire fog koncentrálni? Fogja fizetni a CW a Damon és Elena rajongók terápiáját? (Kéne.)

Akik nem követik nyomon a folyamatos híreket, vagy nincsenek képben a sorozattal, azoknak gyakran a fejébe ötlik a következő mondat: Nina Dobrev Ian Somerhalder miatt hagyta ott a Vámpírnaplókat?

A rajongók és a média is folyamatosan azt taglalja, hogy vajon a szívfájdalom miatt hagyja ott a sorozatot, vagy mert túl kínosak a forgatások, miután Nina és Ian szakítottak és Ian továbblépett Nikki Reed-del, akik már jegyesek is.

Ez a kérdés mindenhol felbukkan, és itt van az, amit mi mondunk nektek:

1. Több forrás szerint is – akik a forgatáson dolgoznak – Ninának és Iannek semmi baja nem volt azzal, hogy együtt dolgoznak, annak ellenére sem, hogy a kapcsolatuk 2013-ban véget ért. A színfalak mögött soha nem volt köztük kínos szituáció. Profik a szakmájukban, és továbbra is támogatják egymást.

2. Több bennfentes elmondta, hogy Nina többször is említette, hogy hat évad után ki szeretne szállni, ezt még akkor is leszögezte, amikor Iannel még együtt voltak. Ahogy ő is mondta az Instagramján, amikor bejelentette a hírt “mindig is azt akartam, hogy Elena története hat évadra szóljon”. A fő karakterek hat évadra szerződtek, és mindegyikük eldönthette, hogy szeretne-e többet.

3. Szóval akkor miért lépett ki? Nos, Nina filmeket szeretne forgatni, ami lehetetlenség, ha az év kétharmadában Atlantában tartózkodsz. Továbbá olyan sorozatokon dolgozni, mint a Vámpírnaplók hosszú órákon keresztül tart, főleg annak, aki számtalan karaktert játszik – néha ugyanabban a jelentben. Egyes források szerint ez is az oka annak, hogy Katherine (Elena hasonmása) tavaly meghalt. Hosszú távon túlságosan nehéz volt kezelni.

4. Nina nagyon hálás azért, amit a TVD adott neki.

Összegezve tehát… Igen, mindenkinek nehéz együtt dolgoznia az exével és intim szerelmes jeleneteket forgatni együtt nem lehet egyszerű. Mind emberek vagyunk. A szakítás nehéz. De Nina csak azért hagyná ott a sorozatot mert a dolgok nem jól alakultak Iannel? Nem. Vajon a hatodik évad után is maradt volna, ha együtt maradnak Iannel? Az elmúlt évek forrásai alapján, nem gondolnánk. Ez volt végig Nina terve.

Fontos megjegyezni, hogy a legjobb jöhet a TVD történetében. Nina volt az erő, határozottan, és Damon és Elena marad a sorozatok egyik legjobb szerelmi története, de számos elképesztő módja van annak, hogy visszaállítsák a rendet az egyik főszereplő elvesztése után is.

Írta: Eszter | Dátum: 2015.04.11. | Kategória: 6. évad, Hír, Nina Dobrev, TVD | Hozzászólások: 0

13
6×20 I’d Leave My Happy Home for You ismertető

A CW csatorna kiadta a Vámpírnaplók 6×20 I’d Leave My Happy Home for You hivatalos epizódismertetőjét. A részt április 30-án sugározza majd a csatorna.

A GYÓGYÍR – Amikor Alaric és Jo – vonakodva bár, de részt vesznek a legény, illetve lánybúcsújukon, Damon és Elena megfontolják Damon ajánlatának következményeit. Mivel nem tudja mit is tegyen, Elena Bonnie-hoz és Jo-hoz fordul tanácsért, de a beszélgetés vitába torkollik, miután Bonnie felveti az aggodalmait a dologgal kapcsolatban. Amikor Enzo rájön, hogy Lily rossz irányba tart, arra kéri Stefant, hogy avatkozzon be, mielőtt túl késő lenne. Végül, mivel már elege van a városát fenyegető természetfeletti erőkből, Matt a dühét Tyler-en vezeti le, míg Alaric egy életet megváltoztató döntést fontolgat.

Írta: Eszter | Dátum: 2015.04.10. | Kategória: 6. évad, TVD | Hozzászólások: 0

11
Vásárlás Nikki-vel Venice-en

Régen volt igazi paparazzi képsorozat a Somereed párosról, most azonban kaptunk nem kevesebb, mint 86 darab képet róluk. Tegnap sikerült őket lencsevégre kapni, amikor a Stronghold Store-ban vásárolgattak Venice-en. Ezen kívül a Gjelina Étteremben ebédeltek, és az Intelligentsia-ban kávéztak. Reméljük, hogy a forgatás végeztével még több képet láthatunk majd róluk. Remek képeket nézhettek meg a galériában!

001.jpg 002.jpg 006.jpg 021.jpg 027.jpg

Írta: Eszter | Dátum: 2015.04.07. | Kategória: Candid, Képek, Nikki Reed | Hozzászólások: 0

9
Nina Dobrev kiszáll a sorozatból

Bombaként robbant a hír tegnap, miszerint kétséges Nina Dobrev további szereplése a Vámpírnaplókban. Néhány órával később maga a színésznő erősítette meg Instagram oldalán, hogy a hír bizony igaz, a hatodik évaddal véget ér számára a sorozat. Ezen kívül Michael Trevino sem lesz többé állandó szereplő, ugyanis egy ABC sorozatban, a “Kingmakers“-ben kapott szerepet. Nagy a kérdőjel, hogy mi lesz így a sorozattal, milyen irányba kívánnak haladni a készítők, illetve a nézettség milyen adatokat produkál majd a hetedik évadban – Nina nélkül.

*FRISS*
Julie Plec nyilatkozott, miszerint a hetedik évad a Salvatore fivérekre fog majd koncentrálni, tehát LESZ folytatás! A teljes nyilatkozatot ITT elolvashatjátok.

Hivatalosa megerősítés: (FORRÁS: ALWAYS-NINA.COM)

“Kedves TVD Családom,

Épp most töltöttem életem legszebb hétvégéjét Georgiában a Lanie Tónál a TVD családommal, a Vámpírnaplók szereplőivel és stábjával. Én szeretnék az első lenni, aki elmondja nektek, hogy ez nem csak egy húsvéti ünnep volt, hanem egy búcsú parti. Mindig is tudtam, hogy akarom Elena történetét 6 évadon keresztül, és ebben az elmúlt hat évben egy új életcélt kaptam. Voltam ember, vámpír, hasonmás, őrült halhatatlan, egy hasonmás, aki emberinek tűnik, egy ember, aki olyan mint a hasonmása. Elraboltak, megöltek, feltámadtam, megkínoztak, káromkodtam, testet cseréltem, meghaltam, élőhalott is voltam, és még mindig rengeteg dolog áll a karakterem előtt az évadfináléig. Elena szerelmes is volt nem is egyszer, hanem kétszer, két epikus pasija volt, néhányan legjobb barátokká váltunk, és együtt egy olyan család lettünk, amelyről álmodni sem mertem.

Van még ezek mögött több dolog is, ígérem, hallhattok majd rólam az elkövetkező hónapban, ahogy közeledünk a finálé felé (adtam egy exkluzív interjút a SELF magazin júniusi számában, alig várom, hogy olvashassátok), de addig is kérlek benneteket, maradjatok a hullámvasúton, amely Elena Gilbert életét viszi tovább, és csatlakozzatok hozzám, ünnepeljük őt együtt, és készítsünk neki egy megfelelő búcsút – és a TVD családomnak is – aztán tovább lépek a következő fejezetre az életemben. Szeretném megosztani ezt a búcsút veletek (a hétvégi képek még csak a kezdet). Ti vagytok a legcsodálatosabb rajongók a világon, aki több szeretetet, támogatást, szenvedélyt adott nekem és nekünk, mint azt bárki gondolta volna 7 évéel ezelőtt, amikor egy lány Degrassiból felutazott Los Angelesbe egy “Twilight hasonmás” show meghallgatására :-) Nagyon szeretlek titeket. Készüljetek fel, kössétek be az öveket, ha úgy gondoljátok, velem tartotok.

Szeretettel, Nina”

Írta: Eszter | Dátum: 2015.04.07. | Kategória: Hír, Nina Dobrev, TVD | Hozzászólások: 0

8
Somereed húsvéti tojásfestés

Ian és Nikki a húsvétot Nikki édesanyjával töltötték, és húsvéti hagyományként tojást festettek együtt. Ezt Nikki Instagramjáról tudjuk, mivel megosztott róla egy képet a tegnapi nap folyamán.

409.jpg ni ni ni ni

Írta: Eszter | Dátum: 2015.04.06. | Kategória: Instagram, Képek, Nikki Reed | Hozzászólások: 0