TVD forgatás, új menük
Írta: Eszter | Dátum: 2014. 07. 22. | Hozzászólások: 0
Kategória: News, Site, TVD

Ian július 21-én már a The Vampire Diaries 6. évadának forgatásán tartózkodott Atlantában, amiről Jeffrey Hunt, a sorozat egyik rendezője posztolt is egy képet az Instagramjára, amihez a következőt fűzte:

“Haver, nem tudom hogy mondjam el, de nem lóghatsz itt tovább. A #tvd egy zárt forgatás, amin csak a szereplők és a stáb vehet részt. Ideje továbblépni.”

Ezzel viccesen arra utalva, hogy Ian Bonnie-val együtt elméletileg meghalt az 5. évad fináléjában.

40.jpg http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png

Ezenkívül az Ian Somerhalder menüre igazán ráfér a frissítés, így el is kezdtem átírni a menüket, valamint újakat készíteni. Teljesen megújult a Magánélet menü és felkerült az Edzés, diéta menüpont. Jó olvasgatást!


Ianre rátalált a szerelem? – Nikki Reed *KÉPEK*
Írta: Eszter | Dátum: 2014. 07. 21. | Hozzászólások: 1
Kategória: News, Paparazzi, Photos

A tegnapi képek láttán én már sejtettem a dolgot és örültem is neki, a maiak után viszont biztos vagyok benne, hogy Ian és Nikki Reed bizony egy pár alkotnak. Tegnap délután (június 20.) a Farmer’s Marketen (piac) voltak Los Angelesben. A képeken jól látszik, hogy Ian többször is átöleli Nikkit, valamint meg is puszilja a fejét. Egy forrás a következőket mondta a HollywoodLife.Com-nak:

“Tényleg elindult valami közöttük. Meg akarják próbálni, hogy lehetnek-e többek, mint barátok, de ez még nagyon gyerekcipőben jár. Lassan haladnak, mert nem akarják felrúgni a barátságukat, de vannak érzéseik egymás iránt. Nikki még mindig a Paul-lal történt szakítást dolgozza fel, amiben Ian segít neki.”

Az biztos, hogy elég sok időt töltenek együtt és Ian nem egyszer utazott LA-be mostanában. Talán ez volt az oka? Ha igen, én 100%-ig támogatom őket, remélem boldogok lesznek. 74 darab képet találhattok róluk a galériában.

0001.jpg 0004.jpg 0053.jpg 0070.jpg


Edzés Nikki Reeddel LA-ben
Írta: Eszter | Dátum: 2014. 07. 20. | Hozzászólások: 0
Kategória: Paparazzi, Photos

Szombaton (július 19.) Ian és Nikki Reed együtt indultak el kocogni Los Angelesben, és láthatóan jól érezték magukat egymás társaságában. A képek megjelenése után biztosan elkezdődnek majd a találgatások, hogy több van-e köztük barátságnál. 6 napja posztolta Nikki EZT A KÉPET Instagramra, amin sok fan szerint Ian keze látható, mivel látszik az egyik sokat hordott karkötője, így talán már akkor is együtt lógtak, ami lehetséges, hiszen Ian akkor már LA-ben tartózkodott. Amíg Nikki és Paul McDonald, valamint Ian és Nina is együtt voltak, a két pár nagyon jó kapcsolatot ápolt egymással. Nikki és férje Paul márciusban úgy döntöttek, hogy elválnak, így ő is a szinglik táborát erősíti. Ti mit gondoltok? Vajon Ian túltette magát Ninán és végre keresi a boldogságot? Én őszintén remélem.

0006.jpg 0008.jpg 0022.jpg 0042.jpg


Két Emmy jelölést is kapott Ian sorozata
Írta: Eszter | Dátum: 2014. 07. 16. | Hozzászólások: 0
Kategória: News, Project

Habár a Vámpírnaplók idén sem kapott Emmy jelölést, ez nem jelenti azt, hogy Ian sem. A Showtime Years of Living Dangerously című dokumentumsorozata nem egy, hanem egyből két jelölést kapott 2014-ben, amiket reményeink szerint díjra is váltanak majd az augusztus 25-én megrendezésre kerülő gálán a Nokia Színházban, Los Angelesben. Az egyik jelölést az Outstanding Documentary Series (Kiemelkedő Dokumentumsorozat), a másikat pedig az Outstanding Writing for Non-Fiction Programming (Kiemelkedő Forgatókönyv Valós Témában) kategóriában kapta.

Ian örömének hangot is adott Twitterén keresztül:

“Igen! A @YearsfLiving-et 2 Emmy-re is jelölték! Nagyon büszke vagyok a készítőkre & megtiszteltetés a részese lenni ennek az élménynek.”


Elkezdődött a 6. évad forgatása
Írta: Eszter | Dátum: 2014. 07. 15. | Hozzászólások: 0
Kategória: News, TVD

Tegnap (július 14.) elkezdődtek a Vámpírnaplók 6. évadának forgatási munkálatai. Bár Ian nem tweetelt róla, többek között Julie Plec, Nina Dobrev, Zach Roerig és Michael Malarkey viszont igen. Egy behind the scenes képet azonban kaptunk Ian-ről.

39.jpg http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png


LAX Repülőtér
Írta: Eszter | Dátum: 2014. 07. 15. | Hozzászólások: 0
Kategória: Paparazzi, Photos

Iant szombaton este (július 12.) Los Angelesben kapták lencsevégre az LAX reptéren, amikor landolt a gépe. Kedvencünk a keleti partról, Parsippany-ból, New Jersey-ből érkezett LA-be. Ian Somerhalder Foundation pólót és farmert viselt.

0007.jpg 0001.jpg 0014.jpg 0040.jpg


Creation Entertainment Convention
Írta: Eszter | Dátum: 2014. 07. 13. | Hozzászólások: 0
Kategória: Events, Photos, TVD

Július 11 és 13 között került megrendezésre a Creation Entertainment Convention Parsippany-ban, New Jersey államban. Ian szombaton (július 12) vett részt a közönségtalálkozón, és a paneljén készült képeket megtekinthetitek a galériában. Az con-on részt vett még Arielle Kebbel, Paul Wesley, Zach Roerig, Michael Trevino, Daniel Gillies, Micah Parker, Michael Malarkey, Paul Telfer, Chase Coleman, Callard Harris és Todd Stashwick is.

0002.jpg 0005.jpg 0013.jpg 0022.jpg


TV Guide Comic Con Címlap: Vámpírnaplók
Írta: Eszter | Dátum: 2014. 07. 12. | Hozzászólások: 0
Kategória: Magazine, News, Photos, TVD

Ahogy minden évben, idén 5. alkalommal ismét összeállt a Warnes Bros. Television és a TV Guide Magazin, hogy a Comic Conon részt vevő sorozatok/filmek külön-külön címlapot kaphassanak a magazinban. A CW sorozatai közül a Vámpírnaplók, A zöld íjász és a Supernatural címlapokkal is kapható a TV Guide.

360.jpg http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png