Interviews, Videos
A klímaváltozás kérdése
Írta: Eszter | Dátum: 04/22/2014 | Hozzászólások (0)

Ian nemrég Tavis Smiley műsorában vendégeskedett, ami ma kerül majd adásba. A Huffington Post jóvoltából kaptunk egy 3 perces ízelítőt az interjúból. Ian beszél a klímaváltozás kérdéséről és arról, hogyan ismerteti meg ezt rajongóival.


Events, Photos
Coachella 2014
Írta: Eszter | Dátum: 04/20/2014 | Hozzászólások (0)

A gyanúm beigazolódott, ugyanis Ian részt vett a Coachella Zenei Fesztivál utolsó hétvégéjén, pontosabban április 19-én szombaton, Indioban. Boldogan fotózkodott rajongókkal és élvezte a fesztivál forgatagát.

3.jpg 4.jpg 1.jpg 5.jpg

Ma feltöltöttem a galériába a 2009-es, ’10-es és ’11-es fotósorozatokat. Ezentúl folyamatosan frissítem majd a képtárat az elmúlt évek fotóival, amik hiányoznak. Minden kép egy évhez visz.

session_071_003.jpg tc001.jpg cc010.jpg http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png


Nina Dobrev, Photos, Photoshoots
Új Penshoppe kép
Írta: Eszter | Dátum: 04/19/2014 | Hozzászólások (0)

Megjelent egy igazán jó minőségű, eddig nem látott kép a tavaly májusban készült Penshoppe fotósorozatból. A pár ezután nem sokkal mondott búcsút egymásnak.

10~2.jpg http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png


Photos, Season 5, TVD
5×21 Promised Land ismertető és epizódképek
Írta: Eszter | Dátum: 04/18/2014 | Hozzászólások (0)

Megkaptuk a Vámpírnaplók 5×21 Promised Land című részének hivatalos epizódismertetőjét és 4 darab epizódképet, amit május 8-án sugároz majd a CW.

MEGELŐZNI A HALÁLT – Amikor Stefan és Elena megmenekül Markos felügyelete alól, egyszer csak egy távoli helyen találják magukat, Stefan pedig Elenával vesézi ki a lány és Damon kapcsolatát. Miután a kísérlet, hogy megvédjék a hasonmásokat rosszul sül el, Liv és Luke egy új, veszélyes tervet eszelnek ki. Damon Matt és Jeremy segítségével csapdát állít Markosnak, akiről kiderül, hogy ő is tartogat egy s mást a tarsolyában. Bonnie végre bevallja Caroline-nak, hogy mindenki elől eltitkolta az igazságot a túlvilágról. Végül amíg Bonnie kétségbeesetten keresi a megoldást Markos megállítására, Caroline tanúja lesz az egyik Utazó megdöbbentően erőszakos cselekedetének.

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg


Events, Photos
Treats! Magazin 7. számának megjelenési partija
Írta: Eszter | Dátum: 04/18/2014 | Hozzászólások (0)

Ian április 16-án részt vett a Treats! Magazin 7. számának megjelenési partiján egy Beverly Hills-i apartmanban. Ugyanezen a napon részt vett egy Dylan Penn tiszteletére rendezett partin, amit az American Idol műsorvezetője, Ryan Seacrest tartott.

10.jpg 12.jpg 6.jpg 9.jpg


Paparazzi, Photos
Érkezés Los Angelesbe
Írta: Eszter | Dátum: 04/17/2014 | Hozzászólások (0)

Már tegnap említettem, hogy Ian Dél-Kaliforniába, pontosabban Los Angelesbe érkezett 16-án. A LAX reptéren a paparazziknak sikerült elcsípniük kedvencünket, aki kedvesen mosolygott a fotósokra.

1.jpg 2.jpg 5.jpg 7.jpg


Photos, Project, Videos
The Anomaly poszter és hivatalos előzetes
Írta: Eszter | Dátum: 04/17/2014 | Hozzászólások (0)

Ian még tavaly nyáron forgatta le a The Anomaly című sci-fi akció thrillert Londonban és New Yorkban. A filmben Ian egy traumát elszenvedett ex-katonát játszik, Harkin-t, aki egy furgon hátulján ébred egy elrabolt fiúval. Rájön, hogy csak 9 perce és 47 másodperce marad arra, hogy kitalálja miért és hogyan került oda. A film ‘rendkívül eredeti akció-thriller, ami a globális terrorizmus kérdését boncolgatja’. A szereplőgárda tagjai még Noel Clarke (Doctor Who),  Alexis Knapp (Pitch Perfect) és Luke Hemsworth (aki Chris és Liam testvére). Megjelent a film posztere és az előzetese is.

355.jpg http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png


Events, News, Nina Dobrev
Ian részt vesz a Coachella utolsó pár napján?
Írta: Eszter | Dátum: 04/16/2014 | Hozzászólások (0)

Sokan reménykedtek benne, hogy az idei Coachella Zenei Fesztiválon újra együtt lesz majd látható Ian és Nina. Ez a remény szertefoszlott, amikor Ian közzétette Instagramján, hogy még mindig Atlantában van. A hétvégén a fesztivál pedig véget ér. Azonban alig egy órája írta ki twitterére kedvencünk, hogy sikeresen landolt a gépe Dél-Kaliforniában. Indio pedig, ahol a fesztivál zajlik, ezen a területen található. Vajon reménykedhetünk, hogy Ian is a Coachella utolsó hétvégéjére érkezett? Ezt hamarosan megtudjuk.

Egyébként érdekesség, hogy a páros 2012-ben együtt vett részt az eseményen. Szerintem a képeket mindenki felismeri.

29.jpg 33.jpg 5.jpg 8.jpg


News, Photos
Látogatás egy állatmenhelyen
Írta: Eszter | Dátum: 04/13/2014 | Hozzászólások (0)

Ian április 10-én meglátogatott egy állatmenhelyt, a Noah’s Ark Animal Sanctuary-t Locust Grove-ban, Georgia államban, ahova elkísérte az asszisztense, Jessica Ramsey is. Ian hihetetlenül édes az összes képen. Boldogan fényképezkedett a rajongókkal és az állatokkal egyaránt.

3.jpg 5.jpg 6.jpg 15.jpg


Photos, Season 5, TVD
5×20 What Lies Beneath epizódképek
Írta: Eszter | Dátum: 04/11/2014 | Hozzászólások (0)

A 19. rész epizódképeivel együtt megkaptuk a 20. azaz a What Lies Beneath című epizód első fotóit is. A részt május 1-jén vetíti a CW, az epizódismertetőt pedig már tegnap elolvashattátok.

1.jpg 2.jpg 3.jpg http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png


Page 1 of 612345...Last »