6×02 Yellow Ledbetter hivatalos epizódismertető
Írta: Eszter | Dátum: 2014. 09. 19. | Hozzászólások: 0
Kategória: Season 6, TVD

Október 9-én vetíti majd a CW a 6. évad 2. részét, ami a Yellow Ledbetter címet viseli. Az epizódismertető meg is érkezett hozzá. Szerintem igazán izgalmas résznek ígérkezik.

HOSSZÚ HAZAÚT – Tudva, hogy meg kell valahogy békélnie Damon elvesztésével, Elena Alarichoz fordul segítségért, hogyan is kéne továbblépnie. Enzo meggyőzi Carolinet, hogy segítsen neki nyomozni, hogy visszahozhassák Damont és Bonniet, de Caroline ledöbben, amikor egy váratlan kerülővel kiderül, hogy mivel is töltötte eddig Stefan az idejét. Matt aggódik Jeremyért, aki Sarahval tölti az idejét, egy rejtélyes lánnyal, aki nemrég érkezett Mystic Fallsba. Tripp, a közösségvédelmi program vezetője érdekes vallomást tesz Mattnek a városhoz való kötődéséről. Végül azzal, hogy a Túlvilág elpusztult és örökre eltűnt, Damon és Bonnie kicsit vonakodva bár, de együtt próbálják kideríteni hova is kerültek és hogyan fognak hazajutni.


6×01 I’ll Remember Webclip #1
Írta: Eszter | Dátum: 2014. 09. 17. | Hozzászólások: 0
Kategória: Season 6, TVD, Videos

Megkaptuk a 6×01 I’ll Remember című epizód első jelenetét, amiben Alaric a főiskolán tanít, Elena, Liv és Tyler pedig részt vesznek az előadáson.


6×01 I’ll Remember hivatalos epizódképek
Írta: Eszter | Dátum: 2014. 09. 16. | Hozzászólások: 0
Kategória: Photos, Season 6, TVD

Néhány napja látott napvilágot a 6. évad 1. részének epizódismertetője, nem kellett sokat várnunk, ugyanis már az epizódképek is megérkeztek. A három főszereplő közül senki nem szerepel rajtuk, de ettől függetlenül a képek láttán én nagyon izgatott lettem a részt illetően.

3.jpg 4.jpg 5.jpg 10.jpg


Új promóciós képek
Írta: Eszter | Dátum: 2014. 09. 16. | Hozzászólások: 0
Kategória: Photos, Photoshoots, Season 6, TVD

Nemrég kaptunk egy behind the scenes képet Bonnie-ról és Damon-ről a 6. évadhoz, most pedig egy ugyanilyet a három főszereplőről. Alig várom, hogy az eredeti képek is megjelenjenek. Emellett egy új promóciós kép is napvilágot látott Ian-ről, ami igazán jól sikerült.

4~8.jpg 3~10.jpg http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png


A 6. lenne az utolsó évad?
Írta: Eszter | Dátum: 2014. 09. 15. | Hozzászólások: 0
Kategória: News, Season 6, TVD

Már régóta folynak a találgatások arról, hogy vajon a 6. lesz-e az utolsó Vámpírnaplók évad. A sorozat elején a szereplők 6 évadra szerződtek. Ian állítólag a következőt nyilatkozta a Digital Spy-nak:

“Jóllehet, hogy ez az utolsó évadunk. Szerintem most, hogy látni lehet a végét, mindenki ráébred arra, hogy mennyire fontos is ez a sorozat az életünkben. Egész jó kis dolgot hoztunk létre.”

Az E!Online még augusztusban számolt be arról, hogy a három főszereplő közül csak ketten írták alá a szerződést a hetedik évadra. Egy forrás azt mondta, hogy a trió (Nina Dobrev, Paul Wesley, vagy Ian Somerhalder) egy tagja “nem biztos benne, hogy továbbra is folytatni akarja-e”. Mivel még nem rendelték be a 7. évadot, ez könnyen jelentheti azt is, hogy rövidesen vége lehet a sorozatnak. Azonban az E!Online azt is tudni véli, hogy a csatorna fontolóra veszi azt is, hogy folytassa a sorozatot még akkor is, ha a három főszereplő nem kíván szerepelni egy esetleges következő évadban. Ebben az esetben a sorozat más karakterekre fektetné a hangsúlyt, úgy mint Caroline, Bonnie, Jeremy, Tyler, Matt vagy Alaric.

Még tavasszal Julie Plec a következőt nyilatkozta a sorozat hosszát illetően az Entertainment Weekly-nek:

“Megkérdezhetnél 10 különböző embert és 10 különböző választ kapnál arra, hogy mennyi ideig fog tartani a sorozat. A Warner.Bros 17-et mondana, én olyan 7-et. A körülményektől függően vagy az én kívánságomhoz leszünk közelebb, vagy az övékéhez.”

Én elkezdtem a sorozatot az elejétől, és annyira jó visszanézni, hogy jelenleg azon az állásponton vagyok, hogy NE legyen még vége. Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de nekem már a szívemhez nőtt, hiába a csökkenő nézettség vagy a sok elpártoló rajongó, én akkor is imádom a sorozatot és remélem még egy darabig láthatjuk őket a képernyőn.


TVD Con Las Vegasban
Írta: Eszter | Dátum: 2014. 09. 14. | Hozzászólások: 0
Kategória: Events, Photos, TVD

Ian a hétvégén ismét hivatalos volt a Creation Entertainment Convention egy rendezvényére, ezúttal Las Vegasba. Kedvencünk a szombati napon (szeptember 13.) vett részt a közönségtalálkozón. Rajta kívül ott volt még Paul Wesley, Daniel Gillies, Phoebe Tonkin, Charles Michael Davis, Kat Graham,  Steven McQueen,  Michael Trevino, Matt Davis, Zach Roerig, Rick Cosnett, Chase Coleman és Paul Telfer is. A házigazda Micah Parker volt.

0001.jpg 0006.jpg 0012.jpg 0018.jpg


2011-es paparazzi képek
Írta: Eszter | Dátum: 2014. 09. 13. | Hozzászólások: 0
Kategória: Paparazzi, Photos

A galériában 2012 előttről nem voltak fent paparazzi képek, és mivel ebben az évben most igen sok érkezett, gondoltam tovább bővítem és pótolom a kimaradt éveket is. Egyenlőre a 2011-es candideket már megtalálhatjátok a galériában, de továbbra is bővítem. Én nagyon sokat nosztalgiáztam a képek nézegetése közben. Mennyi minden történt ezidő alatt. Nagyon büszke vagyok Ianre azért, amiket elért mind a szakmában, mind pedig a környezetvédelemben. Minden egyes kép más-más albumba visz. Jó nézelődést!

0001.jpg 0002.jpg 0007.jpg 0003.jpg 0020.jpg

0005.jpg 0005.jpg 0011.jpg 0003.jpg 0001.jpg

0004.jpg 0005.jpg 0003.jpg http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png http://ianjosephsomerhalder.com/pics/noimage.png


6×01 I’ll Remember hivatalos epizódismertető
Írta: Eszter | Dátum: 2014. 09. 11. | Hozzászólások: 0
Kategória: Season 6, Spolier, TVD

Mint tudjátok a Vámpírnaplók 6. évadának premierére már nem sokat kell várnunk, ugyanis október 2-án vetíti a CW az első epizódot, aminek megkaptuk a hivatalos epizódismertetőjét. Remélhetőleg az epizódképek is hamarosan érkeznek majd.

ÚJ KEZDETEK ÉS MÁSODIK ESÉLYEK – Miután az elmúlt 4 hónapot azzal töltötte, hogy próbált megbirkózni Damon elvesztésével egy igen szokatlan és veszélyes módon, Elena visszatért a Whitmore Főiskolára, immár másodévesként. Mivel képtelen továbblépni, Caroline kétségbeesetten keresi a megoldást, ami visszafordítja a anti-mágia varázslatot, amit az Utazók építettek ki Mystic Falls köré és a csalódottsága tovább nő, amikor Stefan nem válaszol a hívásaira. Tyler, aki ismét ember, egy focicsapatban teszteli, hogy hogyan tudja a dühét kontrollálni, miközben Matt aggódik, hogy Jeremy önpusztító módon próbál megbirkózni Bonnie halálával. Alaric , aki próbál belerázódni az új vámpír életébe, kellemetlen szituációban találja magát, amikor találkozik Jo-val, egy gyönyörű orvossal az egyetemi kórházban. Végül, mialatt mindenki azt hiszi, hogy Stefan Damon és Bonnie visszahozásán dolgozik, Elenát sokként éri, amikor rájön, hogy mivel is foglalkozik Stefan valójában.